Зображення | БК Інвестор

«Гарячі» квартири у Ковелі: стартував продаж у новому будинку «Паркового кварталу»

У Ковелі почався продаж квартир у третьому будинку житлового комплексу «Парковий квартал». Цей будинок днями почали споруджувати неподалік міського центру, на вулиці Данила Галицького.

Перші 10 покупців матимуть спеціальні вигідні умови від забудовника:

ціна – від 11 500 грн/м²,

розтермінування – 24 місяці,

перший внесок – від 10%.

«Парковий квартал» зводить Будівельна компанія «Інвестор». Новий будинок – третій у цьому комплексі. У першому уже живуть мешканці, другий готують до здачі в експлуатацію, там розкуплені майже усі квартири. Відтак, усі охочі жити у крутому і сучасному житловому комплексі, відтепер мають змогу придбати житло у новому – третьому – будинку.

Чим особливий третій будинок «Паркового кварталу»?

Він виглядатиме стильно і сучасно, його архітектура та дизайн відрізнятимуться від перших двох будинків.

«Ми постійно спілкуємося з нашими клієнтами, і взагалі – слухаємо все, що кажуть про наші будинки. Так от: якось нам зауважили, що «Парковий квартал» мало схожий за стилем і архітектурою на інші наші проекти - «Супернову» чи, скажімо, «Юпітер». Тож ми врахували це побажання і осучаснили дизайн третього будинку у Ковелі» - розповів директор «Інвестора» Андрій Разумовський.  

Одна з новинок – панорамні («в підлогу») вікна. У будинках передбачені окремі комірки, які мешканці, придбавши, зможуть використувати для господарських потреб.   

Перший поверх будинку відведений під громадські приміщення – магазини, кафе, салони тощо. Мешканці «Паркового кварталу» житимуть у місці, де підбоком є усе необхідне.

Дивитися крайній фотозвіт з будівництва «Паркового кварталу»

Які квартири у новому будинку «Паркового кварталу»?

Квартири мають нове планування, де враховані побажання і очікування ковельчан.

Приміром буде 1-кімнатна квартира площею 44 м². 2-кімнатна квартира – 64 м². Цікавою також є   2-кімнатна квартира на 73 м². Світла і простора, вона має усе необхідне – від гардеробної до теплої підлоги, від світлих кімнат до просторих кухні і санвузла.

У новому будинку «Паркового кварталу» можна також придбати дворівневі квартири, а також незвичні але комфортні квартири на мансардному поверсі.

До слова, усі квартири у новому будинку продаються з чистовими стяжкою і штукатурнкою, теплою підголою у коридорі і санвуздах, заведеними в квартиру комунікаціями, котлом з радіаторами опалення, протизламними вхідними дверима і енергоощадними вікнами.

ДИВИТИСЯ ПЛАНУВАННЯ КВАРТИР

Чим зручний «Парковий квартал»?

Він неподалік міського центру – всього за 2,5 км.  Поряд - два дитячих садки та дві школи.

Зразковий благоустрій, паркомісця, просторий дитячий майданчик, відпочинкова зона і багато простору – це те, що характерне усім проектам Будівельної компанії «Інвестор». І «Паковий квартал» - не виняток.

Після завершення будівельних робіт територія житлового комплексу буде обгороджена, а дорогу до нього, що веде від вулиці Холмської, заасфальтують та освітлять.

Три причини, чому не варто затягувати з купівлею квартири у «Парковому кварталі»?

1. Тому що перші 10 покупців матимуть спеціальні вигідні умови від забудовника: ціна - від 11 500 грн/м², розтермінування – 24 місяці, перший внесок – від 10%

2. Тому що перші покупці завжди мають добру «фору»: вибрати з усього переліку пропозиції саме той вид з вікна, саме той поверх і площу, які йому найбільше підходятью Усім відомо: першим завжди більший вибір

3. Тому що «Парковий квартал» - це один з найзручніших і найсучасніших житлових комплексів у Ковелі.

Куди звертатися, аби спитати більше чи купити:

Ковель, вул. Театральна, 13, Агенція нерухомості «Будова»

Луцьк, вулиця Коперника, 13 в, відділ продажів Будівельної компанії «Інвестор»

Телефони:
096 030 20 10
095 667 66 09

Facebook: facebook.com/investorlutsk

Instagram: bud.investor