Зображення | БК Інвестор

Радісні обличчя та подарунки: у Ковелі презентували ЖК «Парковий квартал». ФОТО

Власники квартир у житловому комплексі «Парковий квартал», що в Ковелі, мали чудову нагоду познайомитись із сусідами. Напередодні Дня Незалежності будівельна компанія «Інвестор» влаштувала урочисте відкриття новобудови.

Хтось прийшов поодинці, а хтось завітав усією сім’єю. Для дорослих влаштували фуршет, а для діток – пізнавальне наукове шоу. Також малеча бавилась на ігровому майданчику біля будинків. Особливі емоції у них викликали повітряні кульки з логотипом компанії «Інвестор».

Стрічку перерізали директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський, директор компанії «Бетон Брук Сервіс» Сергій Стрихарчук та міський голова Ковеля Олег Кіндер. Була вона жовтого кольору, який є символом компанії.

«Що я хочу побажати вам всім – в першу чергу, щоб в цих квартирах лунав дитячий сміх, тут було щастя і ви всі були щасливі і веселі. А ми, чим можемо, тим будемо допомагати», – сказав Андрій Разумовський.

Директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський

Він розповів, що будівництво у Ковелі і надалі триватиме так активно, як це відбувається зараз. З його слів, вирізняється цей житловий комплекс тим, що мешканців стимулюють до створення ОСББ та проявлення ініціатив у плані благоустрою.

«Дай Бог щоб у ваших домівках була злагода. У ваших сім’ях було благополуччя і нехай Господь Бог благословляє вас на гарні справи, захищає від всього поганого. Мені приємно, що ми відкриваємо такий гарний будиночок. Нехай важка техніка перестане ходити, нехай буде завершення двох секцій, я обіцяю, що ми постараємось допомогти «Інвестору» та вам. Не влада, а разом з вами зробимо гарний благоустрій. Зробимо гарне ошатне місце, яким ви будете пишатись», – пообіцяв Олег Кіндер. За його словами, зведення таких дитлових комплексів, як «Парковий квартал», дає поштовх розвитку усіх інших сфер міста.

Ковельський міський голова Олег Кіндер

Міський голова зауважив, що зараз асфальтну дорогу робити недоцільно, оскільки поруч триває будівництво, тож великоваговий транспорт, який доставляє будматеріали, буде її руйнувати. Тож наразі облаштують тротуар із бруківки. Він також поділився, що йому дуже приємно співпрацювати із будівельною компанією «Інвестор», оскільки вона зробила магістраль, яка забезпечує водою повністю один з найбільших мікрорайонів Ковеля – «Сільмаш».

Власники помешкань отримали гарантійні листи на вікна, дисконтні картки -5 % на двері «Метр Door», а також брендові ручки та брелоки. Серед присутніх розіграли чайники, мультиварки та телевізор. Також охочі робили знімки на пам'ять біля фотозони.  

Маркетолог будівельної компанії «Інвестор» Ірина Новосад та менеджер з продажу Ольга Яценюк

«Якість цього житла одна з найкращих, тому що сюди вкладені матеріали одні з найкращих, які застосовують в Україні. Будівництво з цегли, що говорить саме за себе. Це не моноліт, не бетон. Власники всі задоволені, всі сміються, запрошують у гості», – поділився виконроб Олександр Поліщук. Зізнався: емоції у цей день зашкалюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як у Ковелі зводять 3-й будинок «Паркового кварталу». ФОТОЗВІТ

Виконроб ЖК «Парковий квартал» Олександр Поліщук

Власники помешкань розповіли, чому обрали саме будівельну компанію «Інвестор».

«Надійний забудовник, гарне планування квартир, гарне місце розташування, гарна ціна», - розповів ковельчанин Віталій. Він вже півроку мешкає з дружиною та дитиною в однокімнатій квартирі. Каже, що все влаштовує, сусіди хороші, а місця в оселі вдосталь.

Інша жителька Ковеля Наталія зізналась, що придбала житло після відвідин куми, яка поселилась тут раніше. Квартира їй сподобалась, тож і сама після завершення ремонту у дворівневій квартирі житиме у «Парковому кварталі».

«Я чомусь думала, що новобудова – це якась нереальна ціна. Буквально на другий день я сюди прийшла, подивилась квартиру, а на третій купила, – промовила жінка. – Донька дуже хотіла, щоб був другий поверх, щоб були сходи, щоб по них бігати. Вона дуже задоволена».

«Відверто кажучи у нас у Ковелі не дуже багато нових житлових комплексів. У нас була нагальна потреба придбати житло. Ми запитували у місті в людей про забудовника. Всі були задоволені. Тут заходили і запитували у людей, які вже живуть. Нам так радили: купуйте, будемо сусідами», – розповіла ковельчанка Ольга.

До слова, розпочалось будівництво житлового комплексу у 2015 році. Вже у 2017 році тут поселились перші власники. Охочі придбати оселі мають широкий вибір, адже є одно-, дво-, три- та чотирикімнатні просторі квартири.

Менеджер з продажу будівельної компанії «Інвестор» Ольга Яценюк

Директор «Інвестора» Андрій Разумовський та директор компанії «Бетон Брук Сервіс» Сергій Стрихарчук

Начальник дільниці БК «Інвестор» Олександр Плоцедим та директор фірми «Бетон Брук Сервіс» Сергій Стрихарчук

Наразі діє акційна пропозиція на однокімнатні квартири у другому будинку житлового комплексу – їх вартість становить $15 000. 


Дізнатись більше можна за телефоном: 068 300 20 10

Адреса відділів продажу: 

вул. Коперника, 13 в, м. Луцьк

вул. Цегельна, 28, м. Луцьк

вул. Глібова, 8Б, м. Ковель

Facebook: facebook.com/investorlutsk/ 

Instagram: bud.investor

Сайт: www.investor.lutsk.ua


Текст: Наталя ХВЕСИК (Перший)
Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)