Зображення | БК Інвестор

Звіт з будмайданчика ЖК «Юпітер»: у другому будинку в розпалі внутрішні роботи

У житловому комплексі «Юпітер» — на фінішному етапі зведення другого будинку.

Нагадаємо, ЖК на межі міста Луцьк та села Липини зводить будівельна компанія «Інвестор». У червні перший будинок «Юпітера» здали в експлуатацію і щасливі власники квартир уже заселяються в новенькі помешкання, пише Район. Луцьк.

Читайте також: Краса та якість: «Інвестор» зводить 4-й та 5-й будинки ЖК «Супернова». ФОТОЗВІТ

У другому будинку фактично завершили покрівлю, станом на 12 вересня відповідні роботи велися лише над третім під'їздом. Також у цій новобудові виконані всі фасадні роботи, будівля утеплена і пофарбована.

Продовжуються й внутрішні роботи. Так, поштукатурили перший під'їзд і почали другий, а найближчим часом настане й черга третього.

Щодо третього будинку ЖК «Юпітер», то наразі перекрито підвал та відбувається кладка першого поверху.

«Роботи відбуваються за графіком», - підсумував виконроб Петро Шапошніков.

Нагадаємо, у житловому комплексі «Юпітер» продають квартиру «Комфорт» за супер ціною. Акційна вартість однокімнатної квартири у третьому будинку площею 59, 19 кв. м. становить 735 000 гривень.

Читайте також: У ЖК «Юпітер» пропонують простору 4-кімнатну квартиру за акційною ціною. ФОТО. ВІДЕО

Також у другому будинку пропонують 4-кімнатну дворівневу квартиру площею 132,2 кв.м. Її вартість становить 53 900 доларів за умови, якщо відтермінування з оплати становить 12 місяців, а клієнт сплатить перший внесок у розмірі 50% вартості. Якщо термін відтермінування становитиме 24 місяці, то ціна оселі збільшується на 1000 доларів і становитиме 54 900 доларів. При цьому перший внесок також становить 50%.