ЖК «Супернова»: на фінішній прямій

У ЖК «Супернова» стратувало будівництво четвертої багатоповерхівки. Наразі будівельники виконують фундаментні роботи.

Черговий відеозвіт робіт над житловим комплексом опублікували на сторінці будівельної компанії «Інвестор» у Facebook.

«Вам також цікаво, якою буде Супернова? Поки ми малюємо її в уяві та вивчаємо макет ЖК у ПортCity Lutsk будинки невпинно ростуть», – зазначають у дописі та наголошують, що у першій черзі залишається все менше квартир.

Житловий комплекс «Супернова» знаходиться в районі вулиць Львівської та Потебні, поруч із затишним ботанічним садом та річкою Стир. «Супернова» – це чисте повітря, мальовничі ландшафти і сучасна архітектура.  

Наразі збудований останній та технічний поверхи у другому будинку, у першому та третьому – зводять 8 та 10 поверхи відповідно. Фундаментні роботи тривають у будинку №4. Житловий мікрорайон налічуватиме вісім 10-поверхівок на 752 квартири.

Та забудовник подбав не лише про якісне житло для потенційного клієнта. Адже у «Суперновій» збудують дитячий садок на 70 місць, впорядкують сквер та зону відпочинку на березі річки Стир. На території ЖК буде також і 750 паркомісць з розрахунку на кожну квартиру.

Своєю безпекою потенційні покупці квартир теж можуть не перейматися, адже територія ЖК по всьому периметру – закрита, до того ж цілодобово працюватиме охорона, вестиметься онлайн-спостереження, а сигналізацію проведуть у кожне помешкання.

Зацікавилися? Для більш детальної інформації телефонуйте 095 030 20 10, 096 030 20 10 вул. Цегельна, 28, м. Луцьк.