Зображення | БК Інвестор

ЖК «Парковий квартал»: квартири, в яких тепло та затишно

Швидкими темпами вдосконалюється та розбудовується житловий комплекс «Парковий квартал», що у Ковелі.

Житло, де бездоганна якість будівництва, комфорт, безпека, надійність та екологічність поєднуються із розташуванням майже у центрі міста – так кількома словами можна окреслити основні переваги житлового комплексу «Парковий квартал», що зводиться на вулиці Глібова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розбудовується Ковель: відеозвіт з будівельного майданчику ЖК «Парковий квартал»

Другий будинок комплексу – на фінішній прямій. Прибудинкова територія вже вимощена бруківкою, на завершальному етапі фасадні роботи.

На разі у квартирах І та ІІІ під’їздах  завершили монтаж системи «тепла підлога» і розпочинають її монтування у другому під’їзді. Наступним етапом внутрішніх робіт буде встановлення двоконтурних парапетних газових котлів фірми BOSCH, які виконують функцію не лише опалення, а й безперебійного постачання гарячої води.

Забудовник – будівельна компанія «Інвестор», подбав про те, щоб кожному мешканцю квартир «Паркового кварталу» було тепло та затишно. Тому підрядником робіт із водопостачання та опалення є приватне підприємство «БОШ-Тепло».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купуй котел BOSCH – повертай до 35% інвестицій за програмою IQ Energy

Відтак, за опалення, гарячу воду та теплу підлогу  у квартирах «Паркового кварталу» «відповідає» двоконтурний настінний газовий котел BOSCH Gaz 6000 W, гарантія на який – два роки.

«В квартирі буде завжди тепло, навіть в найміцніший мороз. Котел працює дуже тихо, наче шепоче… У ванній, туалеті, кухні та в лоджії монтуємо теплу підлогу. Усе для того, аби майбутні мешканці не займалися зайвою роботою, адже зона, де вкладається на підлогу плитка, повинна бути теплою», - зауважив директор «БОШ-Тепло» Сергій Шкода.

На фото: директор «БОШ-Тепло» Сергій Шкода

За його словами, керувати котлом дуже просто – всі налаштування параметрів котла зручно виконувати кнопками на панелі BOSCH ProControl.

Спеціалісти «БОШ-Тепло» навіть по закінченню гарантійного терміну котла, все одно за потреби обслуговують його. У Ковелі, до речі, є майстер, який займається ремонтом «бошівських» котлів і його не доведеться довго чекати.

Поспішайте придбати затишну квартиру Вашої мрії у мальовничому куточку Ковеля!

Телефонуйте (068) 300-20-10 або звертаєтесь у відділ продажу за адресою: м. Ковель, вул. Глібова, 8б.

Переглянути планування квартир можна тут