Зображення | БК Інвестор

Заселяйся у готову квартиру, заплати потім: вигідна акція від компанії «Інвестор»

Ви хочете купити квартиру в Луцьку чи в Ковелі, але не можете сплатити вартість житла одним платежем? Саме для Вас компанія «Інвестор» пропонує спеціальну програму відтермінування з вигідними умовами купівлі готових квартир в ЖК «Юпітер» (Луцьк) та ЖК «Парковий квартал» (Ковель). Ця програма дозволить покупцю заселитися в омріяне житло, а гроші за нього виплачувати частинами. 

«Інвестор» пропонує клієнтам відтермінування на період від 12 до 24 місяців. Щоб отримати відстрочку потрібно внести половину вартості квартири. 

Візьмемо для прикладу 3-кімнатну квартиру площею 106 кв.м в «Юпітері», вартість якої 1 169 520 гривень. Коли Ви станете учасником програми, то перший внесок становитиме 584 760 гривень, а решта суми розбивається на 12 або 24 місяці. Залежно від побажання клієнта. 

А поки Ви міркуєте обов'язково перегляньте свіжі звіти з будівельних майданчиків житлових комплексів «Юпітер» та «Парковий квартал».

 Зацікавилися? Телефонуйте 096 030 20 10 (відділ продажів ЖК «Юпітер») та 068 300 20 10 (відділ продажів ЖК «Парковий квартал»).