Зображення | БК Інвестор

З нагоди 5 річниці «Інвестор» презентував новий житловий комплекс «Струмочок 2»

Рівно 5 років тому розпочалася історія Будівельної компанії «Інвестор». Свій початок найпрогресивніший забудовник регіону бере саме з будівництва житлового комплексу «Струмочок», що збудований у селі Струмівка, Луцького району.

«На сьогодні концепція нашого нового проекту готова і саме 2 липня, у свій день народження, Будівельна компанія «Інвестор» офіційно оголошує старт будівництва ЖК «Струмочок 2».

Ми довго думали, як назвати новий ЖК і чи продовжувати нашу «космічну ідею». Але оскільки саме «Струмочок» був першим нашим будівельним проектом, який дав старт для розвитку компанії, ми вирішили продовжити саме цю концепцію. Скажу відверто, на самих початках така ідея навіть нам здавалась неймовірною. Але 5 років ми росли, розвивались, набирались досвіду і зараз я чітко розумію, яке житло потрібно будувати», - розповів директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.

Будуючи «Струмочок», «Інвестор» прагнув створити атмосферу затишку, безпеки, спокою та абсолютного комфорту.

«Зараз ми усвідомлюємо, що тоді, у 2013 році, на 100% відчули потреби та бажання сучасних сімей, які невдовзі стали щасливими мешканцями перших у передмісті Луцька таунхаусів. Тому «Струмочок» є початком не лише Будівельної компанії «Інвестор», а законодавцями нового тренду на ринку нерухомості Волині.

Саме це стало передумовою для появи наших наступних проектів ЖК «Оріон» та ЖК «Сіріус», які користуються популярністю серед клієнтів. Тож ми вирішили продовжити будівництво таунхаусів у Струмівці, але у значно більшому масштабі», – розповів директор «Інвестора»

Читайте також: Бізнесмени в тренді - Андрій Разумовський: «Я не хочу в політику, мені і в бізнесі не нудно»

За словами Андрія Разумовського, «Струмочок 2» – це буде масштабна забудова цілого мікрорайону з продуманою інфраструктурою, яка значно покращить якість життя у передмісті обласного центру Волині.

«80-90% ідей по покращенню нашого будівництва ми беремо з пропозицій наших нинішніх клієнтів, які купують житло у житлових комплексах, зведених будівельною компанією «Інвестор». Ми оперативно намагаємося реагувати та враховуємо потреби і вподобання покупців, а відповідно – слідуємо світовим тенденціям розвитку будівельного ринку.

Напевно в цьому ми і є новаторами, адже в світі дедалі більше людей намагаються жити за межами великих міст.

Для цього, ми і проектуємо новий для Луцька вид житла – котеджі, таунхауси та квадрохауси. І скажу по секрету, майже 95% об’єктів розкуповують ще до завершення будівництва. Для нас це важливо, адже ми розуміємо, що ми будуємо якісне житло і нам довіряють», – резюмував Андрій Разумовський.

Читайте також: «Інвестор» змінює моду на будівництво, - Андрій Разумовський

Також директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський розповів, що завершити реалізацію цього проекту планують за 3-4 роки.

«СТРУМОЧОК 2»

Новий житловий комплекс планують збудувати на ділянці площею понад 7 га. Це буде 25 тисяч квадратних метрів надсучасного житла.

Орієнтовний термін реалізації всього проекту – 4 роки. Наразі розпочато будівництво 6 котеджів та 24 таунхаусів, які заплановано здати в експлуатацію в ІІ кварталі 2020 року.

Генплан ЖК «Струмочок 2»

ЖК «Струмочок 2» налічуватиме:

  • 118 таунхаусів
  • 9 приватних будинків (котеджів)
  • багатоквартирні будинки на 140 помешкань

Проектом передбачено, що на території буде облаштовано великий сквер, дитячий майданчик, футбольне та баскетбольне поля з біговою доріжкою окружністю 250 м. Також поруч зі спортмайданчиком збудують приміщення, в якому розмістять душові кабіни, тренажери та сауну.  

Сквер, спортивний та дитячий майданчики ЖК «Струмочок 2» 

До слова, неподалік від комплексу знаходиться ліс (1 км), до центру Луцька машиною – 15 хв.

Традиційно для житлових комплексів «Інвестора» у «Струмочку 2» буде закрита територія під охороною та відеонаглядом, паркомісця для мешканців комплексу та їхніх гостей.

Крім того, частина громадських та комерційних приміщень зможе розміститися на першому поверсі у 4-хповерховому багатоквартирному будинку поряд зі сквером та зонами відпочинку. Тут за задумом забудовника мають бути приватний дитячий садок, затишна кав’ярня, магазин, аптека, приміщення, в яких можна буде організувати, наприклад, заняття з йоги чи творчі майстерні.  

ЯКИМИ БУДУТЬ НОВІ ТАУНХАУСИ ТА КОТЕДЖІ

В новому ЖК «Струмочок 2» спеціалісти Будівельної компанії «Інвестор» врахували усі побажання клієнтів, що вже купували житло у нашої компанії. Тому «Струмочок 2» матиме кілька типів планувань таунхаусів.

ТАУНХАУСИ

«Класичний». Площа - 130,61 кв.м. Типовий проект таунхаусу, перевірений часом.       

«Сімейний». Площа - 127,18 кв.м. В цьому проекті акцент зроблено на комфортному проживанні родини з дітьми, яким обов’язково потрібні окремі кімнати. Також використано один із сучасних трендів планування  – кухня-вітальня.

«Затишний». Площа - 119,16 кв.м. Ідеальний варіант для молодої сім’ї. Адже тут є простора вітальня, в якій можна весело проводити час з рідними та друзями. При цьому таунхаус має великі спальню та дитячу кімнату. До речі, останню з легкістю можна зонувати для двох діток.

КОТЕДЖІ

Будівельні роботи зі зведення 6 приватних будинків вже розпочалися. Це сучасні котеджі, які Будівельна компанія «Інвестор» планує здавати без традиційного наповнення. Таким чином, кожен клієнт зможе облаштувати власний будинок на свій смак та згідно своїх потреб.

Котеджі будуватимуть 2 типів: площею 128,4 кв.м та 175,94 кв.м

ЯКІСТЬ БУДІВЕЛЬНИХ РОБІТ

Кожен новий проект Будівельної компанії «Інвестор» - це поєднання вишуканого архітектурного смаку та раціонального практичного підходу до експлуатації житла та енергозбереження.

Тому матеріали та комплектуючі житла нового ЖК «Струмочок 2» ретельно підбираються та продумуються на етапі проектування об’єкту.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Стіни: червона керамічна цегла.

Перекриття: залізобетонні плити.

Фасад: пінополістирольні плити товщиною 12 см, та мінеральна вата товщиною 12 см. Пофарбовано декоративною фарбою Baumit.

Вікна: двокамерний склопакет (2 скла енергозберігаючі, 1 скло-Solar - не пропускає холод зимою та сонячне проміння влітку, що дає можливість заощаджувати на кондиціонуванні чи нагріванні приміщення). «Теплий» монтаж вікон.

Двері: металеві вхідні двері

Опалення: індивідуальне

Комунікації: центральне водопостачання, газопостачання та каналізація.

 СКЛЬКИ КОШТУВАТИМЕ ТАУНХАУС ЧИ КОТЕДЖ У ЖК «СТРУМОЧОК»

Під час продажу Будівельна компанія «Інвестор» пропонує кілька варіантів придбання таунхаусів:

  • 450$ за кв. м з наповненням (типове рішення).
  • 395$ за кв. м без наповнення (мінімально необхідні комплектуючі та комунікації).

Традиційно перший внесок 25% від загальної вартості житла, решта сумИ рівними щомісячними платежами клієнт сплачує до моменту здачі об’єкту в експлуатацію.

Також є гарантовані знижки, якщо оплата становитиме 100% чи 50%.

Для будинків встановлено фіксовану вартість:

59 000$ - за 128,4 кв.м

79 000$ -  за 175,94 кв.м

АТМОСФЕРА ЖК «СТРУМОЧОК 2»

Ще одна амбітна, але дуже важлива мета Будівельної компанії «Інвестор» - це створити неповторну атмосферу у житловому комплексі «Струмочок».

Щоб мешканці нашого комплексу відчували безпеку, могли відпочити у затишній оселі після тяжкого робочого дня та шуму гучного міста. Ми прагнемо розвивати спільноту доброзичливих сусідів, щасливих людей, що піклуються про свою родину, цінують розумний комфорт, свій час та шукають справжню якість. Для яких важливі не лише форма, а й зміст!


Контакти відділу продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

096 030 20 10

вул. Коперника, 13в, м. Луцьк.

[email protected]

www.investor.lutsk.ua

instagram.com/bud.investor

facebook.com/investorlutsk

Довідково:

Станом на 2018 рік Будівельна компанія «Інвестор» будує 6 житлових комплексів – «Супернова», «Юпітер», «Сіріус», «Оріон», «Парковий квартал» та «Струмочок 2».

Один із наших найбільших проектів – це житловий комплекс «Супернова» у місті Луцьку, де ми будуємо 8 будинків на 42 181,14 м² (752 квартири). На даний момент триває будівництво 5-ти будинків, два з яких вже здали в експлуатацію.  Цього року розпочнеться зведення 6-ї будівлі комплексу.

Житловий комплекс «Юпітер», що будується на межі Луцька та села Липини, налічуватиме 144 квартири (10 800 м²), це 3 окремих будівлі. І будинок вже здано в експлуатацію, ІІ будинок - здадуть у грудні 2018 року, а ІІІ будинок – у вересні 2019. 

Житловий комплекс «Сіріус» - це закрите котеджне містечко типу «таунхаус» за Луцьком. Він налічує 16 двоповерхових таунхаусів (2 220 м²) та 20 гаражів. Здача в експлуатацію – грудень 2018 року.

Також поряд з Луцьком ми розпочали будівництво житлового комплексу «Оріон». Цей проект відрізняється від інших новим для Луцька архітектурним рішенням, адже до цього жоден забудовник не пропонував на місцевому ринку житло типу «квадрахаус». Кількість будівель у комплексі – 4, в кожній з яких по 4 дворівневих квартири. Загальна площа 16-ти квартир ЖК – 2 924 м².

Крім того, з 2016 року ми будуємо житловий комплекс «Парковий квартал» у Ковелі. І будинок ЖК, а це 16 квартир, ми здали в експлуатацію у вересні 2016 року. ІІ будинок ввели в експлуатацію навесні 2018. Також вже розпочали будівництво ІІІ будинку на 68 квартир. Загалом у житловому комплексі «Парковий квартал» буде збудовано 7 600 м². 


Текст: Еля КОРОТИНСЬКА (Перший)

Фото: Павло БЕРЕЗЮК (Перший)