Зображення | БК Інвестор

Якими можуть бути нові таунхауси "Інвестора"? Рендери

Будівельна компанія "Інвестор" готується до запуску нової лінії таунхаусів. Якими вони можуть бути - показали у соцмережах.

“Ми проектуємо нову чергу таунхаусів, які плануємо почати будувати. Важлива ваша думка, прокоментуйте, будь ласка", - написав директор компанії Андрій Разумовський та додав зображення із візуалізацією можливого варіанту фасадів.

У коментарях користувачі соцмереж зауважили, що дизайн - стильний та сучасний.

“Архітектура - останній писк. Добре, що не зважаючи на тренд, все ж таки висунутий окап (нижній край покрівлі, що нависає над стіною, - ред.), тому що для нашої кліматичної зони це дуже важливо. З досвіду Данії, я б колір цегли змінила на щось більш приземленне (гірчичного-земляного, відтінок жовтої глини), це мега гарно, не так похмуро і максимально вписується в екосередовище. Але в Данії більше 500 варіацій шикарної цегли. Ми не такі багаті в цьому напрямку... Загалом, суто сам фасад - 5+. Цікаво планування. І так, будь яка архітектура завершена, якщо передбачений практичний ландшафт навколо”, - поділилася враженням Валентина Калюх.

Інші коментатори також зауважили, що потрібно більше зелені та хотіли б побачити планування таунхаусів всередині.

“Зелень має бути. Це лише рендери з архітектурою, а не загалом об'єкт, у нас там на території усього вистачає. планування обов'язково покажемо згодом”, - відповів Андрій Разумовський.

Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор

Зверніть увагу, зараз у Будівельній компанії “Інвестор” є можливість придбати просторі 3-спальні квартири з дизайнерським ремонтом, меблями та побутовою технікою. Квартири розташовані у готовому будинку клубного типу на території сучасного ЖК “Струмочок” у мікрорайоні, що розбудовується за містом у с. Струмівка. Поруч - котеджі і таунхауси, а також велика відпочинкова зона (0,4 га) з дитячим і спортивними майданчиками.

Квартири мають площу 93 м2. Ціна - від 95 000 $. Є пропозиція розтермінування від забудовника на 12 місяців, а також квартири підходять для купівлі через державну програму єОселя.

За детальнішою інформацією звертайтеся до відділу продажів Будівельної компанії “Інвестор”:

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор