Зображення | БК Інвестор

Як «росте» луцька «Супернова». ФОТО. ВІДЕО

На початку 2018-го на будівництві житлового комплексу «Супернова» не знижують темпу робіт. Тим більше погода цьому лише сприяє.

Житловий комплекс будівельної компанії «Інвестор» швидкими темпами «росте» поряд із величезним парком та Старим містом, тож з вікон будівлі відкриватиметься надзвичайний пейзаж.

Станом на початок січня у першому будинку «Супернови» триває монтаж вікон. Також тут почали виконувати внутрішні роботи. 

Другий будинок на стадії облаштування під'їзду, також тут встановлюють двері та проводять сантехнічні роботи. У будинку №3 наближаються до завершення фасадні та штукатурні роботи, і монтаж теплих підлог.

У четвертому будинку продовжують перекриття першого поверху.

У п'ятому почали монтаж фундаменту.

Нагадаємо, на першому поверсі «Супернови» продають квартири, які можна легко переоблаштувати під власний офіс або ж здавати його в оренду. 

Також покупець житла в «Супернові» отримує в подарунок плазмовий телевізор, розмір якого залежить від площі квартири. Крім того щасливі власники житла стають учасниками розіграшу кухні за індивідуальним замовленням від виробника меблів «Інтерремо».

Дивитися більше фото