Зображення | БК Інвестор

Як будують «Супернову»: зйомка з висоти пташиного польоту

У першому під’їзді житлового комплексу «Супернова», який зводять в районі вулиць Львівської та Потебні у Луцьку, завершується зведення фундаменту. Паралельно тривають роботи із влаштування монолітної фундаментної плити під другим під’їздом та підготовка котловану – для зведення третього.

Нагадаємо, однією із особливостей проекту житлового комплексу «Супернова» є те, що кожен під’їзд буде окремою будівлею. Це забезпечить кожній квартирі без винятку неперевершений вигляд із вікна на ботанічний сад та берег Стиру.

«Готуємо до початку будівництва вже третій котлован. Загалом викопали 7 тисяч кубів землі, зараз засипаємо піском і невдовзі будемо заливати подушку. Другий під’їзд уже готовий до залиття фундаментної подушки, і до 20 серпня будемо повторювати власний рекорд. Адже на подушку під першим під’їздом пішла рекордна кількість матеріалів – 714 кубів бетону та 45 тон арматури», – розповів генеральний директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.

Для зведення фундаменту використали 750 фундаментних блоків та 100 кубів бетону.  За кілька днів будівельники обіцяють перекрити фундамент плитами та розпочати будівництво поверхів.

Будівельна компанія «Інвестор» надалі обіцяє інформувати про хід будівельних робіт, аби волиняни мали можливість спостерігати за тим, як у Луцьку зводять новий житловий квартал.