Зображення | БК Інвестор

Встигніть придбати нове житло за старою ціною у ЖК «Парковий квартал».ФОТО

Ковельчани мають змогу придбати європейське житло за доступними цінами у ЖК «Парковий квартал». Будівельна компанія «Інвестор» пропонує комфорт, безпеку, надійність та екологічність у гармонійному поєднанні зі зручним розташуванням біля центру міста та зеленою зоною.

Також діє акційна пропозиція на купівлю однокімнатної квартири, – пише ІА Волинські новини.

Будівельна компанія «Інвестор» розширює горизонти і з 2016 року працює над розбудовою нового мікрорайону ЖК «Парковий квартал», що в Ковелі на вулиці Глібова 8б. Це комплекс п’ятиповерхових будинків, які зводяться із червоної цегли та утеплюються пінополістирольними плитами та мінеральною ватою товщиною 120 мм.

Забудовник подбав про комфорт та економію часу власників нового помешкання, тому в квартирі передбачені: чистова стяжка та штукатурка, металопластикові вікна із двокамерними склопакетами, які, в свою чергу, є енергозберігаючими та шумоізоляційними, засклені лоджії, лічильники, система автономного опалення, яку забезпечуватиме котел BOSCH, система електропостачання (виводи на розетки, ТБ й Інтернет), металеві протипожежні вхідні двері, зовнішні стіни, що виконуються з керамічної цегли товщиною 380 мм й утеплюються з подальшим облаштуванням декоративною штукатуркою, а це забезпечуватиме тепло взимку та прохолоду в літній період.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Старі ціни на квартири в «Інвесторі» діють лише до кінця липня

Важливо й те, що прибудинкова територія – освітлена та огороджена, є зручна паркова для авто. А для найменших мешканців у ЖК «Парковий квартал» є креативний дитячий майданчик із літачком.

Квартири у «Парковому кварталі» є різні. Навіть найвибагливіший покупець із легкістю обере житло до смаку - від одно- до п’ятикімнатної або дворівневої квартири.

Сьогодні придбати акційну однокімнатну квартиру площею 40,2 кв. м можна за 16 тисяч доларів.

А ще, у квартирах «Інвестора» завжди тепло, адже у кожній з них встановлені двоконтурні газові парапетні котли Bosch Gaz 6000 із коефіцієнтом корисної дії 90%. Це - настінні двоконтурні газові котли, які здатні обігріти до 200 квадратів. Також в помешканні встановлюють якісні радіатори, проведена електрика. Спокій у квартирах берегтимуть металопластикові вікна з п’ятикамерним профілем WDS та двокамерними склопакетами.

Будівельна компанія практикує відтермінування платежів від забудовника.

Зробивши перший внесок 25%, решту можна розбити до кінця здачі об’єкту в експлуатацію. Всі договори заключаються у гривнях.

Є знижки й для тих, хто сплачує всю суму. За таких умов власник помешкання отримує знижку в розмірі 500 гривень на квадратний метр. Якщо оплачено 50% суми від загальної вартості квартири, то знижка теж надається в сумі 250 гривень на квадратний метр. А до першого серпня діють ще старі ціни.

Затишність району можна оцінити, поглянувши на житловий комплекс з висоти пташиного польоту.

Наразі триває будівництво ІІІ будинку ЖК «Парковий квартал», перший та другий будинки вже здано в експлуатацію.

Ваша квартира від «Інвестора» - фортеця, у якій затишно та спокійно, комфортно та продумано.

Контакти відділу продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

вул. Глібова, 8 б, м. Ковель

096 030 20 10

https://facebook.com/investorlutsk

https://instagram.com/bud.investor