Зображення | БК Інвестор

У ЖК Струмочок розпочали продаж 7-ї секції таунхаусів

Будівельна компанія «Інвестор» оголосила про старт продажів у новій секції житлового комплексу «Струмочок» - таунхаусів «Смарт».

Цей тип таунхаусу в компанії почали будувати відносно нещодавно, у жовтні 2019 року. Тоді у пропозиції було 10 таунхаусів площею 92,27 м2 і буквально за два місяці їх розкупили.

Клієнти в першу чергу оцінили переваги планування, а саме компактність та водночас функціональність кухні-вітальні на першому поверсі, наявність окремих кімнат для усіх членів родини. При відносно невеликій площі та відповідно гарній ціні клієнт отримує велику терасу, 2 паркомісця біля дому та власний дворик біля дому.

УМОВИ КУПІВЛІ:

Таунхауси можна придбати, як з відтермінуванням, так і за 100% оплату. Від цього, до речі, буде залежати ціна 1-го квадратного метра.

Ціна – від 12 400 грн\м2

Перший внесок – 50%

Розстрочка платежів – до травня 2022 року

Більше про проект ЖК Струмочок можна почитати тут.

Нагадаємо, що житловий комплекс «Струмочок» - це котедж не містечко у селі Струмівка, де вже збудовано 38 таунхаусів та 9 котеджів. Незабаром стартує будівництво багатоквартирного будинку з плануваннями нового типу. Комплекс буде повністю закритим, з власною інфраструктурою та парковою зоною для відпочинку мешканців.

Щоб отримати онлайн-консультацію щодо усіх умов, телефонуйте у відділ продажів:

096 030 20 10

Або пишіть нам у соціальні мережі:

Instagram

Facebook