Зображення | БК Інвестор

У «Супернову» завітав Святий Миколай. ФОТОРЕПОРТАЖ

Для мешканців житлового комплексу «Супернова» новорічно-різдвяні свята уже розпочались. Прикрашена ялинка у дворі, конкурси та розваги дляя дітей, солодкі подарунки від Святого Миколая – такий сюрприз для своїх клієнтів підготувала Будівельна компанія «Інвестор».

Свято відбулося увечері 18 грудня, напередодні Дня Миколая.

На святкування прийшло більше 40 дітей разом із батьками та іншими родичами. Багато із них уже живе в «Супернові», проте на свято завітали і ті, хто ще чекає на заселення.

«Ми хочемо, щоб люди, які живуть в наших житлових комплексах, були друзями і добрими сусідами. Тому ми проводимо різні заходи, змінюємо локації та тематику, але об’єднуємо їх ідеєю добросусідства. Заставляємо мешканців вийти в двір, провести час з сусідами, познайомитись, щоб надалі вони могли об’єднуватись для облаштування комфортного життя», – розповідає Андрій Разумовський,  директор будівельної компанії «Інвестор».

До речі, у «Супернові» прикрашали живу ялинку, яку навесні висадять на території комплексу. 

Поруч із ялинкою для дітей влаштували розважальну програму: малюки стрибали і бігали, перевтілювалися у Китайського Дракона, пригадували свої добрі справи за рік. Був і тематичний конкурс від «Інвестора»: збудувати із кубиків свій житловий комплекс. Кожен учасник свята отримав подарунок і цукерки.

Такі масові заходи «Інвестор» влаштовує не вперше. Нещодавно у ЖК «Юпітер» проводили День доброго сусіда. 

«Мені дуже подобається, що для нас організували свято. Це час для об'єднання. Літом на майданчику всі батьки гуляють, а зараз всі вдома. А от сьогодні є нагода знову побачити один одного. Мати добрих і дружних сусідів – це великий плюс», — розповідає мешканка «Супернови» Юлія.

До речі, жінка розповідає, що саме «дитяча тема» зіграла важливу роль у тому, чому оселилися саме в «Супернові». За її словами, тут є багато простору для прогулянок із дітьми та великий дитячий майданчик.

Зверніть увагу!!! У «Супернові» зараз – акція на однокімнатні квартири. Кількість акційного житла – обмежена.

Мешканка «Супернови» Юлія із донькою

Інша мешканка «Супернови» Аліна прийшла на свято з сім'єю та друзями. Вони щойно купили квартиру в ЖК «Супернова» і чекають, коли будинок здадуть в експлуатацію. Проте кажуть, що зраділи можливості познайомитися із майбутніми сусідами та разом відсвяткувати День Святого Миколая.

«Це дуже добре, що «Інвестор» організовує свята для мешканців своїх будинків. Їхні заходи завжди цікаві, а головне – мають на меті дуже правильну ідею: знайомити між собою сусідів», – розповідає Аліна.

Аліна з сім’єю та друзями

 

Святий Миколай у «Супернова»

 

Текст: Катерина БРАНИЦЬКА

Фото: Ірина КАБАНОВА