Зображення | БК Інвестор

У луцькій «Суперновій» встановили надсучасні та безпечні ліфти. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку в другому будинку ЖК «Супернова» перші пасажири вже протестували ліфти «Євроформат».

«Іде супер, виглядає теж. Є навіть музика! «СуперЛіфт» в «Суперновій», – написав на своїй сторінці у Facebook керівник Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.

Нагадаємо, що житловий комплекс «Супернова» розташований на вул. Цегельна, 28 у районі Львівської та Потебні. Наразі триває будівництво п’яти будинків, три з яких на завершальних етапах. 

Проект ЖК «Супернова» відразу привернув увагу лучан, адже відрізняється від інших нетиповістю, сучасною архітектурою та продумаю інфраструктурою. Відтак забудовник попіклувався і про те, щоб мешканці будинку користувалися зручним та безпечним ліфтом.

Якнайкраще потребам комплексу відповідають ліфти виробництва київського заводу «Євроформат». Адже вони зводяться із дотриманням найсучасніших будівельних норм, зокрема це й енергозбереження та безпека.

За словами директорки ТзОВ «Укрвертикаль» та офіційного представника «Євроформат» на Волині Наталії Істон, ліфти оснащені функціями, які відповідають за безпеку та комфорт пасажирів. Серед таких характеристик – інфрачервона завіса, світлодіодне освітлення. Крім того, замовник може додати логотип та дзеркалні кабіни, обрати з якого матеріалу буде підлога.

До слова, у ЖК «Супернова» оформлення кабіни моделі EF виконане у лаконічному дизайні, з фактурної нержавіючої сталі канвас. Ліфт забезпечує високий комфорт за рахунок жорсткості конструкції, додаткової шумоізоляції.

«Ліфти «Євроформат» оснастили вузлами безпеки виключно європейських виробників (Італія та Іспанія). Це підтверджує їх якість та гарантує довговічність. Комфортний і плавний рух ліфтів можливий завдяки каліброваним направляючим і попередньо натягнутим канатам», – зазначила Наталія Істон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БК «Інвестор» пропонує квартиру в іпотеку за акційною відсотковою ставкою

«Конкурентними перевагами цих ліфтів є адаптивність та варіювання продукції до вимог замовника, тривалий термін експлуатації, а також налагоджений зворотний зв'язок з клієнтами через систему менеджменту якості», – розповіла Наталія Істон. 

Нагадаємо, На луцькому ЖК «Супернова» одночасно зводять 5 будинків. ФОТО

До слова, в будинках ЖК «Юпітер» та «Супернова» встановлюють німецькі радіатори.

Довідково.

Завод «Євроформат» – провідний український виробник ліфтів з виробничими потужностями в місті Києві, що експортує продукцію до країн Європи. Компанія на ліфтовому ринку України з 2006 року, з 2008 налагоджене серійне виробництво ліфтового обладнання. З 2015 року продукція постачається на ринок ЄС.

Виробничі потужності ТОВ «Завод Євроформат» на площі 12 400 кв. м. дозволяють виготовляти до 120 ліфтів на місяць. Планове розширення виробництва за рахунок будівництва трьох нових цехів дозволить вже в 2018-2019 роках збільшити цей показник до 300.

Восени 2017 року споживачі визнали ліфти «Євроформат» кращими на українському ринку. Завод став лідером за підсумками голосування «Української народної премії» у номінації «Виробник ліфтів 2017 року».

У жовтні Завод «Євроформат» представив Україну на наймасштабнішій ліфтовій виставці в Європі «INTERLIFT-2017», яка пройшла в місті Аугсбург, Німеччина. Завод став єдиним виробником ліфтів з України, який презентував свою продукцію на цьому заході.

Наприкінці 2017 року перший ліфт виробництва заводу «Євроформат» отримав сертифікацію у Польщі уже за новими законодавчими вимогами відповідно до EN 81-20.

Наразі «Євроформат» бере участь у модернізації польської залізної дороги. Для компанії ринок Польщі сьогодні – основний експортний ринок, у цій країні вже створене представництво компанії «Євроформат», і цей напрямок активно розвивається.

Відділи продажів знаходяться за адресами:

м. Луцьк, вул. Цегельна, 28
м. Луцьк, вул. Коперника, 13в

Телефон: 096-030-20-10