Зображення | БК Інвестор

ТОП-3 пропозиції від «Інвестора» у вересні

Компактні квартири-студії і розкішні котеджі, пентхауси посеред міста і заміські таунхауси. Будівельна компанія «Інвестор» пропонує різноманітні варіанти житла.

Ми вивчили актуальні пропозиції і відібрали три найцікавіші варіанти.

1. Двокімнатні квартири в «Юпітері»

У житловому комплексі «Юпітер» продаються останні 2-кімнатні квартири площею 72,32 м2. Квартири розташовані в третьому будинку, який повністю збудований, проводять останні внутрішні роботи.

Ціна – 14 000 грн/м2. Є можливість відтермінування, мінімальний перший внесок – 50%.

Планування

ЖК «Юпітер» збудований на межі міста Луцька та села Липини. Комплекс має затишну закриту територію, проте розташований недалеко від міської інфраструктури: поруч є зупинка громадського транспорту. Житло тут ідеально підходить для людей, які хочуть жити за містом, проте не готові відмовитись від атрибутів міського життя.

«Юпітер» має три будинки по 4 поверхи, плюс – мансардний. Два будинки уже здані в експлуатацію.

Кожна квартира має паркомісце, також у комплексі є гостьовий паркінг, територія охороняється. Аби дізнатися більше про ЖИК «Юпітер» – перегляньте цей матеріал.

2. Пентхаус в «Суперновій»

У житловому комплексі «Супернова» в 5 будинку можна придбати пентхаус площею 84 м2.

Квартира має три просторі кімнати, кухню із лоджією та два санвузли. Із панорамних вікон відкривається красива панорама парку.

Ціна – 15 000 грн/м2.

Планування (1 поверх)
Планування (2 поверх)

ЖК «Супернова» будують в районі вулиць Львівської та Потебні, поруч із ботанічним садом. Звідси до центру міста – близько двох кілометрів.

Усі будматеріали, які використовують при зведенні «Супернової» – якісні, від провідних і перевірених виробників. Квартири здаються із чистовою штукатуркою та стяжкою, розведеними електромережами, інтернетом та сигналізацією, сантехнікою, індивідуальним опаленням, теплою підлогою на кухні та санвузлі.

Прочитати більше про те, чим «начинена» «Супернова», можна за посиланням.

3. Таунхаус у ЖК «Струмочок»

Таунхаус «Сімейний» в житловому комплексі «Струмочок» площею 127,18 м² відтепер має три варіанти планування.

В одному із варіантів на першому поверсі можливе розташування гаража. Другий варіант планування передбачає простору вітальню. У ще одному варіанті – додаткова кімната.

Ціна – $ 61 000 за таунхаус із наповненням (штукатурка, чистова стяжка, опалення, комунікації) та $ 56 000 – без наповнення.

Варіант планування №1. Із гаражем
Варіант планування №2. Із просторою вітальнею
Варіант планування №3. Із додатковою кімнатою

«Струмочок» – унікальний житловий комплекс. На території понад 7 гектарів, окрім таунхаусів, котеджів і багатоквартирних будинків, облаштують великий сквер, дитячий майданчик, футбольне та баскетбольне поля з біговими доріжками окружністю 250 м.

Також збудують громадське приміщення, в якому розмістять душові кабіни, тренажери та сауну.

За задумом забудовника мають бути затишна кав’ярня, магазин, аптека, приміщення, в яких можна буде організувати, наприклад, заняття з йоги чи творчі майстерні. Дізнатися більше про ЖК «Струмочок» можна, перейшовши за цим посиланням.

У «Струмочку» – закрита територія під охороною та відеонаглядом, паркомісця для мешканців комплексу та їхніх гостей.

Більше інформації можна дізнатися у відділі продажів БК «Інвестор»:

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: БК ІВнвестор БК