Зображення | БК Інвестор

«Супернова»: будівництво набирає обертів

У Луцьку на вулиці Львівській повним ходом триває будівництво житла нового рівня - Житлового мікрорайону «Супернова»

Спорудження продовжують й узимку, адже є усі необхідні матеріали, а будівництво набирає обертів із кожним днем. Так, зокрема, вже розпочали зведення третього будинку з першої черги будівництва.

«Станом на сьогодні уже перекрили перший та розпочинаємо другий поверх. Другий будинок на завершенні четвертого поверху, який ми теж вже незабаром перекриємо і розпочнемо будувати п’ятий поверх. У третьому будинку вже будуємо перший поверх», - розповіла голова житлово-будівельного кооперативу «Супернова» Тетяна Ляшенко.

Тож три будинки із першої черги вже частково готові, а будівництво іде за планом. Якщо погодні умови не завадять працівникам, то будувати будуть протягом усієї зими.

«У строки вкладаємося, будівництво забезпечене усіма необхідними матеріалами», - додала голова кооперативу. Найбільшим попитом серед покупців, за її словами, користуються однокімнатні квартири. Відтак, уже є покупці й на квартири у першому будинку, який розпочали будувати найпізніше. Багато й заброньованих квартир.

«Майже усі повертаються до нас», - зазначила Ляшенко. 

Деякі клієнти, які вже придбали нерухомість у інших будинках, зведених будівельною компанією «Інвестор», знову звертаються, аби придбати житло й тут. 

Розповідають про його якість і своїм родичам та друзям, адже після придбання житла у котеджному містечку «Струмочок» у компанії з’явилося чимало прихильників.