Зображення | БК Інвестор

Спекотна пропозиція у ЖК «Парковий квартал»: 1-кімнатна квартира за 16 000 $

У  ЖК «Парковий квартал» акція – 1-кімнатна квартира за 16 000 $.

Нагадаємо, що у Ковелі на вулиці Глібова, 8б триває будівництво ІІІ будинку ЖК «Парковий квартал», де можна обрати житло на будь-який смак та згідно ваших вподобань.

У відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор» розповіли, що продовжили термін дії акції на придбання однокімнатних квартир до 30 червня 2018 року.

Вартість житла фіксована – 16 000 $, таким чином 1 кв.м. обійдеться покупцю близько 10 300 гривень за умови повної оплати. Економія на купівлі 1-кімнатної квартири у ЖК «Парковий квартал» складе 1 000 $.


До слова, у ЖК «Парковий квартал» всі будинки п’ятиповерхові. Згідно проекту планування, тут є:

1-кімнатні квартири загальною площею 40,2 м.кв.

2-кімнатні квартири на 62 м.кв.


Разом з тим, у будинку можна придбати дворівневі апартаменти: 

3-кімнатні квартири на 80,4 м.кв.

4-кімнатні на 124 м. кв., які розташувались на 4 і 5 поверхах.

ІІ будинок ЖК «Парковий квартал»

«Частина квартир вже продані, але ми вирішили продовжити акцію до 30 червня. 16 000 $ за 40 квадратних метрів квартири – це дуже хороша ціна. Адже у вартість входить тепла підлога у кухні та санвузлі, вхідні металеві двері, металопластикові вікна. 

Також квартири оснащені двоконтурним газовим котлом марки Bosch і радіаторами опалення. У помешканні передбачено прокладення комунікаційних мереж: водопостачання, електрика, телебачення і навіть вивід для інтернету та сигналізації», - розповідає керівник відділу продажів «Інвестора» Вікторія Доманська.

Також варто зауважити, що кожен новий власник квартири у ЖК «Парковий квартал» отримає у користування підвальне приміщення площею близько 18 м.кв. Але площа варіюється в залежності від прокладених труб та інших комунікацій.

Читайте також: Мешканці ЖК «Парковий квартал» офіційно стали власниками нових квартир

 «Для кожного власника квартири передбачено паркомісце на закритій території. Зауважу, що весь комплекс «Парковий квартал» у нас огороджений, тому дітки тут завжди будуть у безпеці. Що не може не радувати – для найменших мешканців на території комплексу встановлено оригінальний дитячий майданчик, який вже з невимовною цікавістю окупували дітлахи», - зазначає Вікторія Доманська.

Дитячий майданчик на прибудинковій території ЖК «Парковий квартал» 
Діти на майданчику ЖК «Парковий квартал»

Та на думку Вікторії Доманської, найкращою перевагою ЖК «Парковий квартал» є затишне місце розташування. Адже новобудова, яку у Ковелі зводить компанія «Інвестор», знаходиться біля приватного житлового сектору, де спокійно та тихо, а також багато зелені. 

План однокімнатної квартири у ІІІ будинку ЖК «Парковий квартал»

Отож, оглянути варіанти квартир та стан будівництва ви можете за адресою:

м.Ковель, вул. Глібова 8б (між лісгоспом і ЖЕК№2), або на сайті компанії Інвестор


Акція на 1 кімнатні квартир за 16 000 $ продовжено до 30 червня 2018 року. Тому за консультаціями та роз'ясненнями щодо умов акції – звертайтесь у відділ продажу, розташований біля ЖК «Парковий квартал», або за телефонами:

068-300-20-10

096-030-20-10

ІІ будинок ЖК «Парковий квартал»
Прибудинкова територія біля будинку ЖК «Парковий квартал»