Зображення | БК Інвестор

Працівникам «Інвестора» розповіли, яку фарбу потрібно обирати для оздоблення будинку

Компанія Baumit провела навчання для працівників Будівельної компанії «Інвестор», на якому фахівцям з продажу житла розповіли про систему утеплення будинків та про декоративно-оздоблювальні покриття.

У середу, 16 травня, регіональний менеджер з продажу компанії «Baumit» Віталій Бейба детально ознайомив з видами сіток, пінопласту, штукатурки, фасадної фарби, кольорування та мозаїчної штукатурки.

«Особливість нашої фарби полягає в тому, що для кольорування ми використовуємо пігменти швейцарської фірми «Пінова», які зарекомендували себе у світі. Вони використовуються повністю для холдингу «країнами-баумітами». Тобто немає такого, що для України у нас одна продукція, а для Європи – інша. До того ж, для насичених кольорів ми беремо холодні пігменти, які знижують ступінь нагрівання фасаду під час експлуатації», – розповів він.

За його словами, поняття «гарантії на фарбу» немає ніде, адже нею є самі об’єкти.

«Гарантією служать об’єкти, зроблені Baumitом 5-10 років тому. Ми розуміємо, що є ультрафіолетове випромінювання, яке руйнує пігмент. Тобто зменшення кольору є, але візуально ви цього не побачите навіть через 10 років», – додає Віталій Бейба.

Представник «Baumit» у Волинській області Георгій Одішарія зазначив, що із цією торговою маркою у них ніколи не було проблем, саме тому він співпрацює саме з ними.

До слова, під час навчання менеджер з продажів провів невеличкий експеримент. Він взяв зразки  акрилової та наноштукатурки та замастив їх піском.

«Ви вже можете побачити, на скільки зразок з нанопродуктом залишився чистим. Тобто приставка «нано» говорить, що цей продукт є високотехнологічним», – зазначив Віталій.

«Ця торгова марка є однією з найкращих. Ми співпрацюємо вже десь півтора роки, але ось таке навчання з ними для нас провели вперше. Тепер для своїх клієнтів зможемо надати більш детальну та вичерпну інформацію. Наприклад, про фасад та гарантію на нього», – ділиться враженнями від навчання менеджер з продажів Олександр Малий.

До слова, саме цією фарбою оздобленні фасади житлових комплексів «Інвестора» – ЖК «Супернова», ЖК «Юпітер», ЖК «Сіріус» та ЖК «Парковий квартал». 

Нагадаємо, «Інвестор» шукає нові обличчя!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівникам «Інвестора» розповіли, як правильно обрати двері від «MetrDOOR»


ДовідковоКомпанія Baumit заснована у 1988 та входить в австрійський Шмід Індустрі Холдинг. В Україні компанія розпочала свою діяльність у 2004 році, а у 2012 – побудувала свій перший  завод у Броварах Київської області. Наразі Baumit представлений у 30 країнах світу, а також у Китаї та Турції.

В Україні компанія має 5 основних напрямків діяльності: система утеплення фасадів, декоративно-оздоблювальні покриття, системи облицювання, системи штукатурки машинного нанесення та мурувальні сумуші.