Зображення | БК Інвестор

Найвигідніша пропозиція осені: 2-кімнатна квартира у другому будинку ЖК "Юпітер" за зниженою ціною!

Найвигідніша пропозиція вересня та жовтня: 2-кімнатна квартира у новобудові ЖК Юпітер!

Площа акційної квартир - 79,1 кв.м, Вартість - 985 000 гривень

Будівельна компанія «Інвестор» пропонує покупцям вигідні умови відтермінування: перший внесок  50%, іншу частину суми клієнт може виплатити до кінця 2018-го.

У квартирі  затишно. Є місце для величезного ліжка у спальні, сучасного дивана у вітальні, комодів, торшерів і стильних гардин. А ще  для десятків милих дрібниць, які зроблять проживання максимально комфортним.

Щоранку тут можна зустрічати сонце - за чашкою кави на кухні чи у вітальні з заскленою лоджією: вікна виходять на схід. А ловити останні промені вечорами майбутні власники квартири будуть у спальні,яка дивиться вікнами на захід.

Щодо планування – все просто. Просторо і просто. Великий коридор  місця достатньо, аби поставити шафу-купе і вмістити туди добру частину гардеробу.

Кухня  15,62 кв. м. Площа вітальні  18,37 кв. м, з неї  вихід на лоджію площею 5,22 кв. м. Загальна площа спальні – 18,13 кв. м. Санвузол роздільний: площа туалетної кімнати 2,26 кв. м, ванної  4,72.

Готовий варіант квартири від забудовника передбачає чистову стяжку, штукатурку і теплу підлогу у кухні та санвузлах. Встановлені розетки та вимикачі світла. Встановлений та підлючений до газу економний котел.

У дворі «Юпітера»  вже росте зелена травичка і туї, облаштований дитячий майданчик. До речі, територія комплексу огороджена, потрапити у двір можна лише через один вхід, який контролюється охоронцем.  

Щоб стати власником квартир у цьому житловому комплексі, звертайтесь у відділ продажу за телефоном:

096 030 20 10

або ж за адресою:

м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в.

Сайт: www.investor.lutsk.ua

E-mail: [email protected]

Facebook: facebook.com/investorlutsk/

Instagram: bud.investor