Зображення | БК Інвестор

Найкращі працівники будівельної компанії «Інвестор» отримали нагороди. ФОТО

За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток будівельної галузі та з нагоди Дня будівельника нагородили працівників будівельної компанії «Інвестор» та товариства з обмеженою відповідальністю «Бетон Брук Сервіс».

Це відбулося на території житлового комплексу «Юпітер» напередодні професійного свята будівельників, яке відзначається 12 серпня.

Премії та почесні грамоти від Федерації будівельників України отримали майстер будівельних та монтажних робіт будівельної компанії «Інвестор» Роман Лук’янович, виконавці робіт ТОВ «Бетон Брук Сервіс» Ігор Пех та Петро Шапошніков.

А начальника дільниці «Інвестора» Олександра Плоцедима нагородили орденом «За розбудову України».  

«Це найкращі наші спеціалісти у будівельній галузі. Кожен у своєму напрямку найкращий», – наголосив керівник будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський, який вручав відзнаки.

Для всіх працівників це вже не перші нагороди. Петро Шапошніков розповів, що свого часу відкладав усі преміальні та навіть придбав за них автомобіль. Чоловік на будівництві працює 48 років, розпочинав свою кар’єру в Луцькому будівельному училищі, яке на той час готувало кадрів для будівельно-монтажного комбінату «Волиньпромбуд». Походить із сім’ї будівельників. Каже, що ніколи не жалів, що пішов саме у цю сферу.

«Я задоволений своєю професією. Приємно, що керівництво нас поважає і вважає за необхідне нас відзначити», – сказав Шапошніков.

Ігор Пех у будівельній галузі 10 років, працював спочатку майстром, згодом став виконробом. Каже, що вибір професії зробив ще у школі, а найбільше задоволення отримує від самого робочого процесу.

Роман Лук’янович теж має чималий стаж – 14 років. Перший досвід здобував під час заробітків у Києві та Росії. Йому сподобалось працювати на будівництві, з часом прийшло розуміння, що це саме його справа. Зараз він здобуває відповідну освіту в магістратурі Луцького НТУ.

«Люблю свою роботу найбільше за те, що будинки, які спочатку малюються на папері, які ми лише уявляємо, через півроку чи декілька місяців стають реальністю, – поділився будівельник. – На «Інвесторі» реально працює дуже багато хороших людей, колектив дружній. Відчувається, що керівництво цінує, вірить у нас, а ми зі свого боку також стараємось не підводити».  

Олександр Плоцедим понад 30 років життя присвятив будівництву. Він працював на підприємстві «Промбуд-6», а згодом поїхав на роботу у Росію, де спершу був майстром, а з часом «доріс» до виконроба, інженера виробничо-технічного відділу будівництва, начальника дільниці та навіть до заступника департаменту капітального будівництва фірми «СТРОЙНЕФТЕГАЗ АЛЬЯНС».

«Люблю свою роботу за кінцевий результат, за те що, побудовано. Я будував багато і заводів, і будинків, і коли вони здаються, я цим горджуся. Так, це дається не дуже легко, але коли отримуєш готовий продукт, ідеш і говориш: «Я це збудував» - це дуже подобається», – розповів Олександр Плоцедим.

Текст: Наталя ХВЕСИК (Перший)
Фото: Ярослав БЛИЗНЮК (для Першого)