Зображення | БК Інвестор

Нагородили фіналістів конкурсу «Обличчя Інвестора». ФОТО

Будівельна компанія «Інвестор» офіційно підвела підсумки конкурсу «Обличчя Інвестора».

Це відбулося 2 листопада у культурному центрі «Passage Interdit» в Луцьку.

Конкурс стартував півроку тому. Його мета – знайти дітей та дівчину для рекламних проектів будівельної компанії.

На першому етапі конкурсу надійшло близько 200 анкет. З них у другий етап пройшло 40 претендентів, а у фінал – восьмеро.

Серед дітей фіналістами стали Давид Шутовський, Анна Борисюк, Соломія Павлючик та Єгор Пашкевич.

Серед старших – Мирослава Буденчук, Марія Крикун, Діана Савчук та Олена Григоренко.

За допомогою онлайн-голосування обрали трьох переможців – Соломію Павлючик, Олену Григоренко та Єгора Пашкевича.

Олена Григоренко, Соломія Павлючик та Єгор Пашкевич

Директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський розповів, звідки виникла ідея такого конкурсу.

«На екрані ми хочемо бачити живих людей, які живуть у нашому місті. Обрати самостійно ми не могли, тому ми придумали такий конкурс, як «Обличчя Інвестора». Всім, хто брав участь, ми дуже вдячні. Вдячні тим, хто переміг. Люди витратили на нас свій час і свої зусилля», – сказав він.

Директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський

«Це було дуже круто. Ми дуже вдячні всім, хто зміг долучитися до конкурсу. Ми не очікували, що буде так багато зворотного зв’язку від людей. Сподіваємось, що на нас ніхто не образився, а ті, хто перемогли, плідно з нами попрацюють», – розповіла маркетолог будівельної компанії «Інвестор» Ірина Новосад.

За її словами, великий ажіотаж був у Facebook, люди активно коментували та репостили дописи про претендентів на перемогу. 

«Для мене це було дійсно новим, оскільки я мама, в декреті. Мені дуже сподобалось. Це були нові емоції. Дуже дякую за таку можливість», – розповіла Марія Крикун.

Марія Крикун з сином

«Я щаслива. Я ніколи не брала участі ні в яких конкурсах, але коли я побачила конкурс від «Інвестора»,  я зрозуміла – це моє і я мушу перемогти, – розповіла Олена Григоренко. – Дуже дякую, що всі знайомі і близькі підтримували мене у цьому конкурсі. Дякую дівчатам, які були суперницями. Всі були дуже гарними і достойними.

Я була на першій зйомці, мені дуже сподобалось. Колектив був такий чудовий. Я вперше бачилась із командою, але це такі прості люди, ніби ми з ними 100 років вже знайомі. Я думаю, ми легко спрацюємося».

Менеджер з продажів Вікторія Собуцька, маркетолог Ірина Новосад, директор БК «Інвестор» Андрій Разумовський та дизайнер Олена Григоренко

Цікаво, що конкурс змінив Єгора Пашкевича. Мама хлопчика розповіла, що раніше він не любив фотографуватись, але все змінилось після фотосесії для конкурсу.

Усі фіналісти отримали подарунки. Дівчата отримали також сертифікати на модний одяг від партнера конкурсу «Обличчя Інвестора» A Tan by Андре Тан.

Нагородження фіналістів конкурсу «Обличчя Інвестора»

 

Текст: Наталя ХВЕСИК (Перший)
Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)