Зображення | БК Інвестор

«Моє дерево ростиме разом з сином». Біля «Супернови» – екологічна акція

До Дня будівельника компанія «Інвестор» провела акцію: на території Житлового комплексу «Супернова» висадили дерева.

«Сьогоднішня акція – символічна. Ми вирішили її приурочити до нашого професійного свята і покликали мешканців разом висадити дерева. Це стане доброю згадкою для всіх нас на довгі роки. Восени плануємо повторити такий захід і посадити ще більше дерев та кущів», – розповів директор «Інвестора» Андрій Разумовський.

Перше дерево доручили посадити саме йому. «Запам’ятаю, яка саме сакура – «моя», і буду доглядати за нею», – пообіцяв.

До працівників будівельної компанії долучилися мешканці «Супернови» разом із дітьми.

«Сьогодні разом із сином посадили дерево. Важливо, що посадили тут, поруч із нашим домом. Тепер буду дивитися, як вони разом ростуть», – прокоментував Віктор, спостерігаючи, як малюк старанно засипає саджанець землею.

Були на акції й ті, хто ще тільки планує заселятися в комплекс.

«Дороблюємо ремонт і невдовзі почну жити в «Суперновій». Коли я вибирала, де купувати квартиру, дуже важливим для мене було саме те, що тут планують зробити закриту огороджену територію і з хорошим благоустроєм. Сьогодні разом і робимо цей благоустрій, тому я не могла пропустити цю подію», – розповіла майбутня мешканка «Супернови» Валерія.

Напередодні на території житлового комплексу висадили понад 200 кущів туї Смарагд, а під час акції садили сакуру, кулясту акацію та клени.

«Які саме садити дерева, ми вибирали разом з Андрієм Руслановичем. Він хотів, щоб обов’язково була сакура. Алея з кленів вже за кілька років буде давати гарний затінок і буде відгороджувати житлову зону від парковки. Робінія умбракуліфера, або як її називають – псевдоакація, має компактну шаровидну форму крони, тож не буде заважати сонячним промінням попадати в вікна», – розповів ландшафтний дизайнер Олександр Кашута.

Фото: Ірина КАБАНОВА