Зображення | БК Інвестор

«Любов з першого погляду», – щасливі власники квартир отримали подарунки від «Інвестора»

Кожен покупець, який придбає житло від Будівельної компанії «Інвестор» до 31 січня 2018 року, отримає у подарунок телевізор та індивідуальну знижку на квартиру.

«Інвестор» приготував для своїх клієнтів приємний сюрприз. Купуючи квартиру у будь-якому житловому комплексі компанії у Луцьку чи Ковелі, клієнти гарантовано отримають у подарунок телевізор. Діагональ техніки залежатиме від площі обраної квартири чи таунхауса», – розповідають у відділі продажів.

23 січня, власники квартир отримали нові плазмові телевізори.

«Перед купівлею квартири на «Суперновій» передивилися усі будівельні компанії у нашому місті. Мені сподобалось гарне планування квартир, хороший район, де розташована новобудова. Звичайно, і подарунок дуже потішив», – розповідає щасливий власник однокімнатної квартири Андрій Солтис.

«Вибирали наймолодшу та найперспективнішу будівельну компанію з прекрасною репутацією. В «Інвесторі» хороший колектив, який добре знаний у Луцьку. У квартирі якісне опалення та вікна. Не вагався при виборі квартири. Це була любов з першого погляду», – ділиться думками власник дворівневої квартири у ЖК «Юпітер» Олександр Кухарук.

«Найбільше сподобалось місце розташування та висота стелі. Великі вікна та надійні котли. Безперечно обрав саме «Супернову», адже вікна помешкання виходять на Стир та парк. Подарунок дуже хороший», – зазначив Богдан Книш, який придбав двокімнатну квартиру у ЖК «Супернова».

«Кожну квартиру ретельно обирали. Живу поблизу «Супернової» та спостерігав за процесом будівництва на об’єкті. Імпонують панорамні вікна, дизайн квартири, парковка. Такий проект є одним з найцікавіших у Луцьку. Ціна на квартири дуже приваблива, враховуючи те, що підлога з обігрівом», – власник квартири на «Суперновій» Ігор Мельник.

Та, якщо ви назбирали грошей на нову квартиру, а вмеблювати поки її немає за що, з будівельною компанією це теж не проблема. «Інвестор» проводить спеціальну акцію: тепер кожен покупець, який придбає житло від БК у період до 31 січня 2018 року, отримає можливість виграти кухню за індивідуальним замовленням від виробника меблів «Інтерремо». 

Детальну інформацію про акцію можна отримати у відділах продажів БК «Інвестор»: 096 030 20 10,

вул. Коперника, 13В; вул. Цегельна, 28, м. Луцьк; просп. Президента Грушевського, 2, РЦ «Промінь»; та у Ковелі за адресою вул. Глібова, 8Б.

Текст: Володимир Потрапелюк

Фото: Роман Домбровський