Зображення | БК Інвестор

Луцька «Супернова» готується до весни. ФОТО

На будівництві пешого «космічного» житлового комплексу «Супернова» від Будівельної компанії «Інвестор» готуються заливати фундамент для п’ятого будинку.

На «Супернові» продовжують облаштування вже майже готового першого будинку. Наразі робітники проводять внутрішні роботи, а з весняним потеплінням візьмуться до облицювання фасаду, штукатуріння та стяжку. Також у будинку спеціалісти розводять водопостачання та електрику.

«Майстри проводять роботи, які дозволяє температурний режим», - зауважила голова житлово-будівельного кооперативу «Супернова» Тетяна Ляшенко. «Здати» будинок планують вже влітку цього року.

У другому будинку «Супернови» теж готуються до здачі житла в експлуатацію. До підведення фінальної риски залишилося небагато – провести внутрішні роботи, та, звісно, облаштувати благоустрій довкола споруди.

У будинку № 3 залишилося облаштувати підлоги, коридори та стяжки, а четвертий будинок «росте» на очах – майстри закінчують цегляну кладку 3 поверху. Також на будівництві готуються до чергового важливого кроку - заливки фундаменту під будинок №5.

Детальну інформацію про ЖК «Супернова» можна отримати у відділі продажів: 095 030 20 10, 096 030 20 10, вул. Цегельна, 28, м. Луцьк.

Детальніше про проект можна почитати тут