Зображення | БК Інвестор

Компанія «Інвестор» готує дизайнерський шоу-рум у ЖК «Струмочок»

Будівельна компанія «Інвестор» планує зробити дизайнерський ремонт в одному з власних таунхаусів, аби клієнти на власні очі бачили процес облаштування простору, а також, яким може бути їхнє майбутнє житло.

Займається новим проєктом дружина директора будівельної компанії Андрія Разумовського Ангеліна Богданович.

«Уявлення сучасної людини про комфортне житло, як правило, має певний набір критеріїв: функціональність, стиль та простір. При цьому не всі покупці житла у новобудовах мають досконалі знання в сфері дизайну чи просторове мислення, щоб уявити, як буде виглядати їхня домівка після ремонту. Зовсім скоро ви матимете можливість побувати не просто у голих стінах зі штукатуркою і стяжкою, а в справжній, вмебльованій та повністю продуманій до дрібничок житловій площі, де вам неодмінно захочеться оселитися», – написала вона на своїй сторінці в Інстаграмі.

Також Ангеліна Богданович запрошує подивитись на процес створення шоу-руму. Стежити за цим можна тут.

«Думаю, вам буде цікаво подивитися на усі процеси та етапи ремонту і на те, як ми використали виграшні сторони планування. Крім того, покажемо, які підібрали оздоблювальні матеріали, як розмістили меблі. А ще ми запрошуємо усіх, хто має бажання, до співпраці! Чекаємо на хороші пропозиції, які згодом, трансформують квадратні метри в готову сучасну та інноваційну житлову площу!» – наголосила кураторка проєкту.

Експеримент розгорнули в одному з таунхаусів житлового комплексу «Струмочок». Його зводять у селі Струмівка, що біля Луцька.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Продається зі знижкою продуманий таунхаус. Дизайн, тераса, кухня-вітальня. Розстрочка