Зображення | БК Інвестор

«Інвестор» підписав меморандум про співпрацю з асоціацією фахівців з нерухомості

27 грудня, Будівельна компанія «Інвестор» та Волинське регіональне відділення асоціації фахівців з нерухомості України (ВРВ АФНУ) підписали меморандум про співпрацю. 

За словами директора Будівельної компанії «Інвестор» Андрія Разумовського, асоціація фахівців з нерухомості чудово зарекомендувала себе на ринку, динамічно розвивається та працює прозоро. Тому виникло спільне рішення офіційно підписати такий меморандум задля ще кращих результатів та комфорту як покупців нерухомості, так і продавців, – пише «ВолиньPost».

«Раніше образ рієлтора був, як на мене, не таким позитивним, як зараз. В асоціації ж кожен знає, за що відповідає, люди працюють відкрито, немає ніяких «перетягувань ковдри». Нам комфортна та зрозуміла філософія АФНУ, а вони зацікавлені працювати з нами», - зауважив Андрій Разумовський.

Своєю чергою, заступник голови ВРВ АФНУ Ростислав Ганейчук відзначив, що забудовники мають свої відділи продажів, однак все частіше задумуються над співпрацею з рієлторами. У Луцьку Будівельна компанія «Інвестор» вирішила чи не першою «узаконити» таку співпрацю. До слова, до лав асоціації входять понад 100 досвідчених фахівців.

«У структурі ми позиціонуємо себе не як конкуренти, а як партнери. Власнику нерухомості дуже вигідно працювати, коли він укладає договір з однією людиною, а продають цю нерухомість практично всі. До того ж, прозоро. У нас немає "щурячих перегонів", ми працюємо на встановлення максимальної ціни та її утримання», - наголосив Ганейчук.

Тобто, якщо ви маєте квартиру і хочете її продати за, наприклад, 30 тисяч доларів, асоціація не знижуватиме ціну (як часто роблять недоброчесні продавці, беручи різницю собі як оплату), а нерідко навіть торгується задля підвищення вартості.

«Чому ми вирішили співпрацювати з «Інвестором»? По-перше, це надійний забудовник. По-друге, це прогресивний забудовник. Ця будівельна компанія має свіжий підхід до будівництва. Не буду вдаватися в деталі, але у нас є багато забудовників, які досі зводять багатоповерхівки за застарілими проєктами. «Інвестор» - це ново і цікаво. насамперед, щоби щось продавати, треба це любити. Так з «Інвестором», - зазначив рієлтор.

Член ВРВ АФНУ Валерій Мусійчук додав, що асоціація намагається йти попереду всіх спілок рієлторів, постійно навчається та впроваджує новації. Те ж саме робить Будівельна компанія «Інвестор», каже він, тож така співпраця буде вигідною всім сторонам процесу реалізації нерухомості.