Зображення | БК Інвестор

Дворівнева квартира у ЖК «Юпітер» – ідеальне житло для великої сім’ї

Будівельна компанія «Інвестор» у серпні пропонує придбати 4-кімнатну дворівневу квартиру у житловому комплексі «Юпітер» за доволі вигідною ціною. 

«Це 4-кімнатна простора дворівнева квартира для великої сім’ї. Площа – 132,2 квадратні метри, тож тут буде вдосталь простору не лише для дорослих, а й для 2-3 дітей. Зокрема, на першому рівні є велика кухня і вітальня. А також – простора спальня.

Ще дві спальні та окремий санвузол розташовані на другому рівні. Тому кожен може мати окрему затишну кімнатку», - розповідає менеджер з продажу будівельної компанії «Інвестор» Ольга Яценюк.

Дворівнева 4-кімнатна квартира у ЖК «Юпітер». Планування

Читайте також: «Подвійна» кухня, гардероб та лоджія: «Інвестор» пропонує комфортні квартири. ПЛАНУВАННЯ

Попередньо вартість становила 53 900 доларів за умови, якщо відтермінування з оплати становить 12 місяців, а клієнт сплатить перший внесок у розмірі 50 % вартості. Якщо покупець хоче взяти відтермінування на 24 місяці, то ціна квартири збільшується на 1000 доларів і становитиме 54 900 доларів. При цьому перший внесок також становить 50 %.

За словами фахівця з продажу нерухомості, попри те, що вартість квартир з 1 серпня зросла, та й курс долара не надто стабільний, ціну на цю квартиру в ЖК «Юпітер» наразі закріплено на рівні 1,4 млн. грн.

Крім того, «Кредобанк» пропонує взяти 4-кімнатну дворівневу квартиру у ЖК «Юпітер» в іпотеку зі ставкою від 14,5 % річних на перші два роки кредитування та від 17 % на третій рік кредитування. З 4-го року відсоткова ставка вираховується згідно індексу. Термін кредиту може становити до 20 років.

ПриватБанк пропонує фіксовану відсоткову ставку на залишок у розмірі 17,9 %. Кредит можна взяти максимально на 240 місяців (20 років). Мінімальний початковий внесок становить 25 % вартості квартири.

Читайте також: З висоти пташиного польоту: показали, як триває будівництво ЖК «Юпітер». ВІДЕО