Зображення | БК Інвестор

Чому добре мати гараж у будинку. 7 переваг.

Пам’ятаєте відчуття, коли надворі – страшна злива або лютий мороз, а вам потрібно виходити з дому? Здавалось би, від будинку до автомобіля – лише кілька метрів, але ж як не хочеться долати цей неприємний «марафон»…

Інша справа, коли з будинку є прямий вхід до гаража: тоді ніяка погода не зіпсує настрою, і день завжди буде починатися у теплі та комфорті.

Які аргументи на користь гаража у будинку?

1. В закритому приміщенні можна організувати найкращі умови для зберігання автомобіля, зокрема, правильну вологість та температуру. Особливо це стосується зимової пори, коли на вулиці – сильний мороз та замети снігу. Щоранку відчищати автівку від кучугур – малоприємне заняття.

Також в гаражі автомобіль захищений від вітру, зміни температури і ультрачервоних променів, а тому забезпечується максимальне збереження лакофарбового покриття.

2. Надійна охорона та захист від вандалів. В сучасних житлових комплексах, на зразок «Струмочка», такий аргумент не є актуальним, адже вся територія – під цілодобовою охороною та відеонаглядом, тому автівці не загрожують зловмисники, навіть якщо її лишати на вулиці. Проте загалом, перелічуючи переваги закритих гаражів, такий аспект упустити неправильно.

3. Із гаража можна відразу потратити в будинок. В морозну та дощову погоду не доведеться бігти від автомобіля до будинка, а комфортно потрапити в дім відразу з гаража.

4. Гараж, який розміщений в будинку, простіше опалювати – не потрібно витрачатись на окрему систему опалення. Те саме і з іншими комунікаціями: наприклад, не доведеться окремо проводити світло.

5. Менше часу потрібно на «прогрів» автівки. В закритому гаражі вона завжди достатньо «тепла».

6. Економія місця на прибудинкові території. Замість автомобіля, припаркованого поруч із будинком, тут можна облаштувати зону для відпочинку, гарний квітник, мангал чи альтанку для сімейних пікніків.

7. Гараж – місце, де можна зберігати великогабаритний інвентар, будівельні інструменти, велосипеди, рибальський чи мисливський інвентар – усе, чому не зовсім місце посеред будинку. Також тут можна організувати майстерню, інші господарські приміщення.

 

Чим ще особливий таунхаус із гаражем у «Струмочку»?

Загальна площа цього таунхауса – 127,18 м2. На першому поверсі розташована кухня-вітальня, з якої є вихід на терасу та прибудинкову територію, санвузол, коридор та просторий гараж (21,15 м2), який має вхід і знадвору, і з коридору будинку.

На другому поверсі – три спальні, комора та ще один санвузол. 

Ще одним «плюсом» є компактні сходи, які займають невелику площу.

Придбати цей таунхаус зараз можна за дуже вигідними умовами, адже на нього діє акція. Ціна за умови 100% оплати – $56 000.

Також є різні умови відтермінування: при першому внеску 50% таунхаус буде коштувати $57 000, при внеску 25% – $58 000.