Зображення | БК Інвестор

«Будуй хату»: житловий комплекс "Струмочок" зняли у будівельній програмі

У Луцьку стартував проект про будівництво житлових комплексів «Будуй хату». 

У першому випуску розповіли про те, як зводили ЖК «Струмочок», а також глядачів ознайомили із новим типом заміських будинків – таунхаусами. 

ДИВИТИСЯ ПЛАНУВАННЯ ТАУНХАУСІВ "СІРІУС"

У кожної людини в житті настає той період, коли побут з батьками доводить до сказу, орендовані квартири сидять в печінках, а внутрішня потреба «звити» власне гніздо не дає спокійно спати. 

Мабуть, саме у такі моменти людина прощається зі своїм ідеалістичним принципам та починає заробляти гроші на власну домівку.

І от, рано чи пізно, той торжествений момент настає – і ви маєте достатню суму, аби не просто купити квартиру, а побудувати свій просторий, затишний та, що найголовніше, якісний та енергоефективний будинок.

І знову новий виклик: як зробити все правильно, які технології застосувати, які матеріали краще використати, щоб через 2-3 роки не довелося перебудовувати своє творіння.

Ми вас вітаємо! По-перше, вам вистачило терпіння та сил дочитати цей довжелезний ліричний вступ, а, по-друге, ви рухаєтесь у правильному напрямку, адже потрапили на сторінку нового амбітного проекту «Будуй хату».

Ми не просто розкажемо, а покажемо будівництво житлових будинків зсередини, наші експерти дадуть практичні поради, відомі волиняни поділяться своїми секретами облаштування комфортного житла, а ведучий Богдан Коваль тестуватиме все на міцність та витривалість.

У першій програмі ми завітаємо до ЖК «Струмочок», аби розповісти про новий тип заміських будинків – таунхауси. Походимо по газону директора будівельної компанії «Інвестор» Андрія Разумовського та вип'ємо чаю із власницею магазину A.Tan by Andre Tan Іриною Пасічник

Отже, вперед! Будувати хату та ідеальне життя у ній.