Зображення | БК Інвестор

Будівельна компанія «Інвестор» працевлаштовувала дітей

У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку вперше відбувся національний проект «Місто професій». Тут малюків познайомили із 30-ма професіями, а діти, заробивши свої перші зарплати, залюбки міняли їх на ласощі від організаторів.

Дійство організували 1 липня.

Попри похмуру та подекуди дощову погоду, у центральному парку дуже людно – дітлахи у супроводі батьків навперебій будували стіну, декорували пряники та навіть навчалися основ арт-терапії.

Перед входом на «професійну» територію малеча отримувала спеціальний паспорт українця, завдяки якому можна було влаштуватися на роботу. Опісля діти самотужки вибирали, у ролі кого хочуть себе спробувати. З огляду на гарний настрій та чимало розваг, які пропонували представники різних професій, діти охоче бралися до «роботи» на будь-який смак. Після її виконання малеча отримувала свою першу зарплату у спеціальних «фестивальних гривениках» та відмітку у паспорті.

ДИВИТИСЯ БІЛЬШЕ ФОТО 

Біля представників кожної професії юрмилося чимало юних лучан. Будівельна компанії «Інвестор» для малечі просто в парку влаштувала міні-будівництво. Найменшим діткам, яким така робота ще не до снаги, підготували можливість трішки побути архітектором. Тому малеча активно малювала по проекту будівництва. Старших діток до роботи допускали згідно із технікою безпеки – на них одягали жилети та каски, а далі у гру вступали справжні будівельники, які займаються проектами «Інвестора».

Майстер будівельних робіт Андрій Поліщук демонстрував дітям, як готувати розчин, виставляти стіну в рівень та як правильно вкласти цеглу.

«У нас тут повний спектр робіт – і монтаж, і демонтаж»,- жартували будівельники та закликали малечу приєднуватися. Діти були в захваті від таких розваг, а дорослі залюбки знімкували їх та полегшено зітхали – «буде тепер кому побудувати паркан на дачі». 

Джерело: ВолиньПост