Зображення | БК Інвестор

БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ "ІНВЕСТОР" НА LUTSK FOOD FEST: ЯК ЦЕ БУЛО

Будівельна компанія "Інвестор" взяла участь у Lutsk Food Fest, де представила фотозону у вигляді затишного балкону житлового комплексу "Супернова". 

ДИВИТИСЯ ВСІ ФОТО З ФЕСТИВАЛЮ 

Кожен міг уявити себе на балконі власної квартири у новобудові, де панує спокій, а перед очима - неймовірний краєвид на Старе місто та парк.

ДИВИТИСЯ ПЛАНУВАННЯ КВАРТИР ЖК СУПЕРНОВА

Крім того, всі, хто сфотографувався на балконі ЖК "Супернова", долучався до фотоконкурсу, на якому розіграли 2 квитки на концерт "Океану Ельзи" та подарунковий сертифікат на вечерю в ресторані "Базилік".

Вітаємо переможців Ірину Лисюк та Юрія Кухарука. Нагадаємо, що за умовами конкурсу потрібно було зробити фото на стилізованому балконі Супернова, розмістити його у соціальних мережах та заповнити анкету учасника. 

Тепер Ірина Лисюк "відриватиметься" на концерті "Океану Ельзи", а Юрій Кухарук смакуватиме вишукані страви ресторані "Базилік".

Також поряд із тематичною фотозоною найменші відвідувачі фестивалю їжі малювали майбутнє нашого міста та створювали квартиру власної мрії.

До створення атмосфери та стилізованого балкону долучилися магазини "Дім світла" та "СадГород". Ідею в життя втілила Irina Hepler.