Зображення | БК Інвестор

Будівельна компанія "Інвестор" долучилася до свята для мам і малюків. ФОТО

Компанія «Тигрес» у Луцьку влаштувала свято для мам та дітей в рамках проекту «SuperMama Сlub».

У суботу, 24 листопада, у магазині «Тигрес» відбулась зустріч мам з медиками та експертами у сферах здорового харчування, виховання дітей тощо.

Мамам розповіли, як зібрати сумку у пологовий будинок, боротись з післяпологовою депресією та як обрати комфортне житло для сім’ї.

«Ми хочемо, щоб мами знали більше про те, що є на ринку товарів для них та дітей, як обрати дійсно якісні речі. Незважаючи на складну ситуацію в країні, жінки народжують. Дехто навіть другу чи третю дитину. І ми хочемо, аби жінки і надалі не боялись цього робити, тому що дитина – найбільший божий дар», - розповіла менеджерка з реклами компанії «Тигрес» Надія Сенюк.

Долучилась до заходу й будівельна компанія «Інвестор». Її представники розповідали, де шукати комфортне житло, комфортне для сімей з дітьми.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Де біля Луцька оселитись молодій сім’ї

«Будівельна компанія «Інвестор» приділяє багато уваги інфраструктурі поблизу наших житлових комплексів. Наприклад, комплекс «Струмочок», який ми почали будувати у селі Струмівка, це фактично окреме містечко. Там можна буде і сходити в магазин, і погуляти з дитиною у зеленій зоні або на дитячому майданчику. Також у перспективі ми збудуємо там садочок. Усе це зробить життя за містом комфортним і зекономить нашим мешканцям багато часу, який вони зможуть витратити на спілкування з рідними», - розповіла менеджерка відділу продажів будівельної компанії «Інвестор» Ольга Яценюк.

На святі розігрували подарунки для мам та малюків. Загалом долучились близько 50 мам. Подібні зустрічі у «Тигресі» планують проводити і надалі.

 

 

Свято для мам і дітей у «Тигресі»