Зображення | БК Інвестор

ЖИТИ У «СУПЕРНОВІ»

У Луцьку почали будівництво нового житлового комплексу, який, судячи з усього, стане абсолютно новим словом якості життя у місті. Умов для цього багато: вдало вибране місце з чистим повітрям і мінімумом шуму, велика територія, продуманий до деталей проект будинків і направду унікальна інфраструктура.

Це – житловий комплекс «Супернова», який зводить луцька будівельна компанія «Інвестор» поблизу вулиць Львівської і Потебні, поряд з ботанічним садом.  Що ж такого буде у цьому житлі, що вирізнятиме його серед інших?

Сучасна архітектура, дизайн і стиль. Красиві будинки, більшість з яких – на один під’їзд, завдяки чому у кожній квартирі буде багато сонця і світла. Всього – 752 квартири різного планування. Продуманий і стильний дизайн матимуть не лише фасади будов і територія навколо, але й кожен під’їзд і сходова клітка. 

Продумана і багата інфраструктура, яка гарантує високу якість життя. На території «Супернови» передбачені спортивний зал, міні-маркет, салон краси, аптека, пральня, кафе. Поряд – зручна транспортна розв’язка, сад.  Працюватиме власна служба сервісу, яка стежитиме за чистотою і справністю комунікацій. Тут буде просторо і  небагатолюдно, адже земельна ділянка комплексу – 5,6 га, а густота населення – 314 жителів на 1 га (при середньому показнику у Луцьку 1 тис. на 1 га).

«Супернова» матиме власний дитячий садочок – дошкільний навчальний заклад для 70 малят з обладнаним інтелектуальним майданчиком. 

Власна паркова гарантована абсолютно для кожної квартири. До того ж окреме місце буде відведене під гостьовий паркінг.

Можливості для активного життя. Для мешканців «Супернови» буде обладнано просторі, безпечні і повноцінні спортивний та дитячий майданчики, а також велодоріжки.  Буде влаштована зона відпочинку біля річки Стир.

Економія тепла, енергії і грошей.  Використані найсучасніші методи утеплення, будуть встановлені високоякісні пластикові вікна. Кожна квартира – з індивідуальним опаленням, металевими шумоізоляційними дверима.

У «Супернові» безпечно жити. Територія комплексу буде повністю закрита уздовж периметру. Працюватимуть цілодобова охорона та онлайн-відеоспостереження. У кожній квартирі – сигналізація. Територія буде освітленою, що додасть і естетики, і безпеки.

Природа за вікном. У «Супернові» буде легко дихати і можна не боятися відкривати вікно. Дозволяють це робити віддаленість від автомагістралей і промислових об’єктів, а також великий ботанічний сад «Волинь», розташований поряд. Тиша, спокій і розкішні краєвиди гарантовані кожному мешканцю «Супернови»

«У нас уже працює відділ продажу, ми даємо можливість придбати квартири у «Супернові» вже, не чекаючи завершення будівництва, коли вони точно будуть дорожчими на 20-25%. Купуючи квартиру на початковому етапі, окрім можливості вигідніше придбати житло, можна отримати й інші переваги. Наприклад, змінити планування квартир, влаштувати теплу підлогу, і взагалі – отримати квартиру під ключ, передбачивши розташування меблів, комунікацій, сантехніки, замовивши ексклюзивний ремонт», - пояснив директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.

Довідка.

Будівельна компанія «Інвестор» - авторитетна структура з офісом у Луцьку, у складі якої працюють досвідчені будівельники, архітектори, проектанти. Компанія має власну будівельну техніку, відділ контролю за будівництвом, виробництво цегли і бруківки. Серед проектів компанії «Інвестор» – житлові комплекси «Струмочок» (у селі Струмівка під Луцьком), «Юпітер» (у селі Липини), «Парковий квартал» (у Ковелі). 

Адреса головного офісу: 43000, м. Луцьк, вул. Коперника, 13в. Тел.: +380 96 030-20-10.

Відділ продажу:  Луцьк, вул. Cупутника, 1. Тел.: +380 95 030-20-10.