Зображення | БК Інвестор

У заміському ЖК «Амстердам» відновили будівництво 5 під’їзду

Будівельна компанія «Інвестор» відновила будівництво нового під’їзду в заміському ЖК «Амстердам», що розташований поблизу Луцька у селі Струмівка.

«Після початку повномасштабної війни ми вирішили, що маємо в першу чергу закінчити максимально готові об’єкти. Оскільки 1-4 під’їзди уже на фінішній прямій, то тепер переходимо до будівництва п’ятого під’їзду. Закупили арматуру і почали монтаж каркасу, тоді заповнимо керамічними блоками і перейдемо до монтажу даху», - пояснює керівник Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.

Зображення | БК Інвестор

Він додає: роботи на будівельному майданчику не припинялися, не було простою, проте темпи, звісно, знизились. По перше не було розуміння того, що буде далі. По друге, дефіцит пального, потім – обстріли заводів-виробників матеріалів порушували логістику і постачання. 

«Фактично, перерви в роботі нас не було, але для того, щоб відновлювати якісь роботи, треба мати фінансовий план. Якби ми почали працювати в довоєнному темпі - ми б не змогли впоратися з поставленими задачами. Було дуже багато нюансів: не було арматури, обстріляли завод з виробництва пінопласту, ціни  постійно змінювалися», - пояснює керівник Будівельної компанії «Інвестор».

Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор
Зображення | БК Інвестор

Детальніше про ці та інші пропозиції запитуйте у відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

+38 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor