Зображення | БК Інвестор

«Супернова» у «ПортCity»: лучани можуть побачити майбутнє міста

На першому поверсі торгово-розважального центру «ПортCity» встановили макет житлового комплексу «Супернова», аби показати жителям міста, як змінюється обличчя Луцька.

Подивитися на майбутні будівлі, які сьогодні зводять у районі вулиць Львівської та Потебні, можна від 11 квітня на першому поверсі ТРЦ.

Як відомо, «Супернову» будує компанія «Інвестор». Її директор Андрій Разумовський, каже, що постійно вивчає досвід роботи будівельних фірм з усього світу. 

«Під час однієї з мандрівок зауважив, що в торгових центрах виставляють макети хмарочосів, які будуть зводити у місті. З одного боку, люди бачать, що їхнє місто розвивається та змінюється, а з іншого - це спонукає їх гордитися ним, адже з'являються цікаві та масштабні проекти», - пояснив він.

За словами Андрія Разумовського, на Волині майстра, який б створив макет «Супернови», не вдалося знайти, тож довелося залучати людину з-за меж області. Виявилося, що в Україні таких фахівців небагато, - каже директор будівельної компанії.

Він додав, що макет встановили, аби показати лучанам як правильно організувати міський простір, щоб він був органічний та ефективний.

«Бо «Супернова» це не лише житловий комплекс, а й новий мікрорайон з відповідною інфраструктурою. На території ЖК чи поблизу будуть дитячий садочок, міні-супермаркет, аптека, пральня, салон краси, кафе, спортзал та інші необхідні для комфортного проживання об'єкти. Поряд є зелена зона», - пояснив Андрій Разумовський.

Якщо вас зацікавило житло в «Супернові», телефонуйте у відділ продажів 096 030 20 10 або приходьте - вул. Цегельна, 28 (р-н вул. Потебні), Луцьк.