Зображення | БК Інвестор

Показали, який краєвид матимуть власники квартир у ЖК «Супернова»

У другому будинку житлового комплексу «Супернова» зводять вже сьомий поверх, а у першому та третьому будинках робота кипить на рівні третього поверху.

З настанням весняного тепла будівництво І черги ЖК набирає обертів: зведення будівель йде за графіком, а серед лучан – все більше щасливих власників нового помешкання.

Мешканці «Супернови» матимуть можливість щодня спостерігати за тим, як сходить сонце над гостроверхим дахом лютеранської кірхи чи м’якими лініями костелу Петра та Павла. Або ж милуватися зеленим морем, адже поруч - ботанічний сад та мальовничі береги Стиру.

БІЛЬШЕ ФОТО З БУДІВНИЦТВА

Нагадаємо, що І чергу ЖК «Супернова», що в районі вулиці Потебні, планують завершити до кінця 2017 року. До слова, «Супернову» з моменту її презентації називають найсучаснішим та найамбітнішим житловим комплексом Луцька, в якому можна придбати квартиру за розумною ціною.

Вартість квадратного метра – від 11 500 гривень. Крім енергоощадної та нової квартири, ви також отримаєте облаштовану прибудинкову територію з власним паркомісцем та зручною інфраструктурою.

До 10 березня 2017 року у ЖК «Супернова» можна придбати за акційними пропозиціями. Деталі за посиланням.

Вас зацікавив житловий комплекс «Супернова»? Телефонуйте (095) 030 20 10, (096) 030 20 10 або на сайті www.investor.lutsk.ua.