Зображення | БК Інвестор

«Парковий квартал»: як новосели обживають квартири

Власники квартир у житловому комплексі «Парковий квартал», що у Ковелі, вже облаштовують помешкання, які купили у першій черзі будівництва.

Чимало ковельчан придбали житло у цьому сучасному житловому комплексі на вулиці Глібова. За кілька тижнів вони планують заселитися у свої нові затишні та комфортні квартири. 

«Парковий квартал» - ідеальний варіант для тих, хто любить тишу та природу, адже будинок розміщений поблизу ставка, де забудовник планує створити рекреаційну зону для оздоровлення та відпочинку. Тож щасливі власники житла мають змогу оселитися у комфортному ЖК неподалік від центру міста. 

ДИВИТИСЬ БІЛЬШЕ ФОТО 

Покупці, які придбали квартири у першій черзі будівництва, вже взялися за облаштування помешкань: новенькі натяжні стелі, керамічна плитка, сучасна сантехніка зробили помешкання ще привабливішим. 
 

До слова, за кілька тижнів у розпочнуть будівництво наступної черги ЖК «Парковий квартал». Наразі забудовник пропонує купувати житло за ціною 10 900 гривень за квадратний метр.

Детальнішу інформацію про «Парковий квартал» можна отримати у відділі продажів, що розташований безпосередньо на місці будівництва. Також телефонуйте за номером 068 300-20-10.