Зображення | БК Інвестор

Таунхауси від «Інвестора»: життя у новому форматі

Власний затишний котедж або таунхаус - мрія кожного. Що може бути кращим, ніж увечері після важкого робочого дня повернутися у свій комфортний будинок, вийти на терасу, вдихнути свіжого повітря на повні груди та сісти в улюблене крісло?

Будівельна компанія «Інвестор» знає, як втілити вашу мрію у життя. У квітні 2017 року почалося будівництво житлового комплексу «Сіріус». 

Це заміські будинки типу таунхаус з власною прибудинковою територією та індивідуальним гаражем в районі вулиць Дубнівської та Електроапаратної. Адреса ЖК: с. Струмівка, вул. Алмазова, 10.

БК «Інвестор» пропонує вигідні і доступні ціни. Придбати таунхаус ви зможете вже зараз, вклавши свої кошти в майбутню домівку, яку введуть в експлуатацію в четвертому кварталі 2018 року. 

Ціна квадратного метра в ЖК «Сіріус»: від 9 200 гривень.

ЖК «Сіріус» налічуватиме 16 двоповерхових будинків з власною прибудинковою територією та паркомісцем. Також тут буде 20 гаражів.

Загальна площа таунхаусу - 137,64 кв.м., житлова площа - 66 кв.м. В кожному будинку – по 4 житлових кімнати, два санвузли, велика тераса. 

ДИВИТИСЯ ПЛАНУВАННЯ БУДИНКІВ

На території комплексу є все необхідне для комфортного життя. Для дорослих передбачені зручні місця відпочинку, для дітей - ігрові майданчики, а головне - чисте повітря.

Всі котеджі мають гарне планування. Високі стелі, багато світла і сучасні комунікації роблять життя в такому будинку максимально затишним і комфортним.

У вартість одного квадратного метра житла входить:

- внутрішні оздоблювальні роботи: чистова штукатурка та стяжка;
- розводка електромережі, виходи на телебачення, інтернет та сигналізація у кожній квартирі;
- облаштування зовнішніх та внутрішніх систем електрозабезпечення з врахуванням вартості електролічильників;
- зовнішні та внутрішні сантехнічні роботи, виконані згідно з проектом, з врахуванням вартості приладу обліку води;
- облаштування індивідуальної опалювальної системи, виконаної згідно з проектом, встановлення двоконтурного газового котла Bosch та радіаторів опалення;
- тепла підлога у санвузлі, коридорі та кухні;
- металопластикові вікна із двокамерними склопакетами, які в свою чергу є енергозберігаючими та шумоізоляційними, балконні двері;
- металеві протизламні броньовані двері, що забезпечують високий рівень ізоляції, екологічну та пожежну безпеку, мають привабливий дизайн;
- утеплення: пінополістирольні плити товщиною 120 мм;
- сучасний дизайнерський благоустрій: дитячий та спортивний майданчики, озеленення території;
- гостьовий паркінг.

Звертайтеся у відділ продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

Телефон: +38 (099) 300 20 10 

Електронна пошта: [email protected] 

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперніка, 13в.