Зображення | БК Інвестор

Назустріч клієнту: дизайнерські квартири в «Юпітері»

Майже всі, хто купує квартиру в новобудові, зустрічається з проблемою облаштування нової оселі. Доводиться вирішувати купу проблем різних масштабів: від встановлення розеток до дизайну помешкання. Ще більше мороки, коли власник хоче перепланувати квартиру.

Ні для кого не секрет, що будівельні компанії, які працюють якісно, використовують нові технології, матеріали, техніку та ідеї. Тим паче, що при зведенні будинку враховані усі потреби сучасної людини, такі як ергономічність планування, енергоощадність, безпека, комфорт, а головне – естетичний екстер’єр.

За таким принципом на теренах області працює будівельна компанія «Інвестор», на рахунку якої низка успішних проектів: «Супернова», «Юпітер», «Парковий квартал» та комплекс таунхаусів «Струмочок».

Окрім перерахованих складових комфортного житла, компанія «Інвестор» пропонує своїм клієнтам ще й дизайнерський проект помешкання.

Розробку таких проектів забезпечує компанія «Plafon Studio», яка на ринку Західної України працює уже 5 років, та може похизуватись десятками успішно реалізованих проектів.

Дизайнер компанії «Plafon Studio» Аліна Горбатюк розповіла, що над кожним проектом працює ціла команда професіоналів: креслярів, 3D-візуалізаторів, дизайнерів.

 «Дуже вдале рішення, коли люди купують квартиру одразу з ремонтом та дизайнерським інтер’єром, адже це в першу чергу якість матеріалів та виконаної роботи. А ще – абсолютно унікальний авторський проект», – каже дизайнер.

За її словами, при розробці кожного проекту враховуються найдрібніші деталі, починаючи від планування простору до реалізації концепції проекту, підбору оздоблювальних матеріалів, меблів, освітлення, декору.

«Ми уже розробили дизайн-проекти у житловому комплексі «Юпітер», адже тут клієнтам пропонують квартири одразу з дизайнерським плануванням», – ділиться досвідом Аліна Горбатюк.

Власник помешкання у новій багатоповерхівці може замовити собі оздоблення квартири у класичному чи неокласичному стилі, в скандинавському, стилі лофт, хай-тек, «арт-деко» та інших.

Розробка дизайну однієї квартири триває близько місяця, втім, переконує Аліна Горбатюк, бувають й такі випадки, коли по термінах доводиться підлаштовуватись під клієнта. Водночас, замовник може вносити правки до проекту.

«Спочатку ми розробляємо варіанти планування квартири, враховуючи ергономічні вимоги та побажання клієнта. Коли замовник зупиняється на якомусь конкретному – пропонуємо концепцію дизайну, втілену в 3D-візуалізації. Паралельно додаємо повноцінний пакет креслень, ведемо підбір матеріалів та авторський нагляд за бажанням клієнта», – розповідає дизайнер.

При проектуванні інтер’єру квартири дизайнер враховує найдрібніші деталі, підбирає оздоблювальні матеріали, сантехніку, елементи освітлення (навіть розетки та вимикачі), меблі (варіанти розробки під замовлення), покриття підлоги, техніку та елементи декору.

Зазвичай, дизайн-студія працює із закордонними виробниками, тим паче що більшість з них має офіційне представництво в Україні.

Реалізувати проект може як дизайн-студія, яка є автором проекту, так і сам клієнт. При цьому дизайнер може здійснювати авторський нагляд за його виконанням.

«Останнім часом дедалі більше людей звертається до нас з проханням розробити дизайн-проект квартири, адже це не лише економія часу, а й вдала інвестиція на довгі роки», – резюмує Аліна Горбатюк.

Директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський каже, що один з головних принципів компанії – турбота про клієнта.

Зазвичай покупцеві передають порожню «коробку», яку він облаштовує на свій смак і вибір. А для цього доведеться шукати дизайнерів, які б створили дійсно унікальне та комфортне помешкання. 

Натомість компанія «Інвестор» передає готовий проект клієнту, полегшуючи облаштування нової оселі.

Від цього, каже Андрій Разумовський, є два плюси і для компанії, і для клієнта: «В першу чергу ми візуалізуємо всі площі нашої квартири, щоб людина змогла зрозуміти, з чим має справу. З іншого боку, це такий собі проект робіт для них, адже по ньому закладається проводка, сантехніка, опалення і все це буде враховано».

За його словами, проект ремонту передбачає детальний розрахунок всіх будматеріалів.

«Ми реалізували цю ідею під час зведення комплексу таунхаусів «Струмочок». Клієнти користувалися такою послугою та надзвичайно задоволені результатом», – додав Андрій Разумовський.

ЗАЦІКАВИЛИСЯ? ТЕЛЕФОНУЙТЕ +380 99 300-20-10 АБО ЗАХОДЬТЕ НА САЙТ «ІНВЕСТОРА»