Зображення | БК Інвестор

Літо, діти, відпочинок: як компанія «Інвестор» дбає про клієнтів

Надворі липень, а отже, у розпалі сезон літніх відпусток.

Перед тими, хто нарешті викроїв трохи часу, аби відпочити, постають нові завдання – шукати місце, квитки, гроші, думати про комфорт для дітей, оформлення документів, переїзди, перельоти заселення. 

Така «відпустка» мало чим відрізняється від власне робочих буднів. Натомість будівельна компанія «Інвестор» для своїх клієнтів заздалегідь потурбувалася про дозвілля на природі у затишній атмосфері. Завдяки «Інвестору» щасливі власники квадратних метрів можуть насолоджуватися зеленими краєвидами, ніжитися на піску чи разом із дітками плюскатися в річці, не витрачаючи коштів на «теплі краї». 

Будівельна компанія пропонує своїм клієнтам якісно новий рівень комфорту – щасливі власники житла отримують не лише квадратні метри та комфорт, а й можливість провести гарні канікули з родиною, влаштувавши відпочинок на природі, який припаде до душі і дітям, і дорослим.

Обираючи місця для розташування житлових комплексів, «Інвестор» керувався не лише принципом зручності доїзду, а й екологічністю. Тож забудовник завбачливо обрав тихі та мальовничі території, де мешканці окрім інших переваг, матимуть змогу провести цікаву відпустку разом із своїми родинами. 

Майбутні власники житла у будинках від «Інвестора» можуть не хвилюватися про те, куди поїхати у літню відпустку, де прилаштувати дітей на час канікул та й взагалі за те, що їхні чада гуляють невідомо де. Адже будинки, які розташовані у місті, мають чимало переваг заміського житла.

Розміщення поблизу зелених зон дасть змогу прогулюватися парком, вигулювати домашніх улюбленців, ходити на пікніки чи просто читати книги, влігшись у зеленій траві. Після уроків школярі, замість сидіти у соцмережах чи переклацувати канали у телевізорі, мають змогу дихати свіжим повітрям чи кататися на велосипедах.

Окрім того, діти не залишаться байдужими до розваг біля води. Адже поблизу тече річка, на березі якої висипаний піщаний пляж – улюблене місце відпочинку малят. Поки малеча плюскається у теплій водичці, батьки можуть спокійно позасмагати під теплими променями літнього сонця. Кілька кроків – і діти разом з дорослими вже можуть влаштувати пікнік чи родинну прогулянку. 

Таким чином, власникам житла не доведеться шукати варіанти відпочинку та викроювати час для далеких поїздок, адже відпочити з комфортом можна зовсім близько від дому. Затишні канікули без хвилювань, забутих речей чи загублених документів гарантовано.

Так, житловий комплекс «Супернова», що на вулиці Львівській, межує із територією ботанічного саду, а поблизу протікає Стир та облаштований пляж – ідеальне місце для літнього дозвілля. Біля берега вода тепла та мілка, тож тут можуть залюбки хлюпатися навіть маленькі дітки, а у ботанічному саду можна влаштовувати прогулянки чи, озброївшись пледами та бутербродами, організувати родинний пікнік. 

Таунхауси «Сіріус», що на вулиці Дубнівській, можуть похвалитися зеленою прибудинковою територією та сусідством із зеленою зоною. На власній території можна влаштувати гарну зону для відпочинку – встановити надувний басейн, дитячий майданчик, чи у компанії друзів із келихом вина посмажити шашлики у мангалі. 

Безпека – важливий аспект для «Інвестора». У житловому комплексі «Юпітер», що знаходиться у селі Липини, мешканці матимуть змогу насолодитися дозвіллям та не хвилюватися про безпеку дітей –прибудинкова територія огороджена, тож батьки спокійно можуть відпускати чад на прогулянки. Окрім того, тут як ніде можна насолодитися тихим заміським відпочинком, знову ж таки влаштувавши посиденьки під відкритим небом.

Таким чином, навіть задовго до знайомства, «Інвестор» потурбувався про комфорт мешканців новобудов.

ТЕКСТ - Анатолій КОТЛЮК, ФОТО - Павло БЕРЕЗЮК