Зображення | БК Інвестор

«Інвестор» розважатиме лучан під час фестивалю їжі

Під час фестивалю «Lutsk Food Fest» будівельна компанія «Інвестор» запрошує відвідати затишну кімнату ЖК «Супернова», а також взяти участь у тематичному дитячому містечку. 

Дійство відбудеться 6 та 7 травня в Луцькому замку.

Для гостей, друзів та клієнтів компанії будівельники готують приємні сюрпризи. Зокрема, «Інвестор» облаштує дитячу зону для найменших відвідувачі фестивалю. Тут на малечу чекатиме чимало розваг, відбудуться майстер-класи та цікаві конкурси. 

Опісля організатори влаштують фотоконкурс на найкращу дитячу роботу на сторінці будівельної компанії «Інвестор» у мережі Facebook. Протягом тижня усі охочі зможуть проголосувати за будиночок, замальовку чи керамічну фігурку, які найбільше припали до душі. 

Дитині, чий витвір вподобає найбільша кількість людей, компанія презентує сюрприз – сертифікат на відвідини дитячого розважального центру.

Окрім того, у рамках фестивального дійства працюватиме тематична фотозона. «Інвестор» презентує стилізовану кімнату житлового комлексу «Супернова». Тут кожен охочий зможе приміряти на себе образ власника фешенебельної квартири та «засвітлинитися». На любителів фотографуватися очікує приємний сюрприз - розіграш подарункового сертифіката. 

«Інвестор» запрошує усіх охочих смачно відпочивати разом. Більше інформації про компанію можна дізнатися на сайті http://www.investor.lutsk.ua/