Зображення | БК Інвестор

«Інвестор» представив Волинь на міжнародній виставці «Аква-терм 2017»

Будівельна компанія «Інвестор» представила Волинь на Міжнародній виставці «Аква-терм 2017».

Захід відбувався 30, 31 травня, 1, 2 червня у Києві у Міжнародному виставковому центрі.

Організатори заходу - Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, Конфедерація будівельників України.

Під час конференції говорили про енергоефективність, енергозбереження, відновлювальну енергетикау, водопостачання та водовідведення,. 

Однієї з родзинок Міжнародної виставки була локація «Тайм-лідер», де лідери провідних компаній будівельної галузі України обговорювали актуальні проблеми.

1 червня директор будівельної компанії "Інвестор" Андрій Разумовський та директор ТОВ "Бетон Брук Сервіс" Сергій Стрихарчук взяли участь у локації «Тайм-лідер» з керівниками компаній «ПЕРФЕКТ-ГРУП», «БІЛЛА-УКРАЇНА», «ЕНЕРГОПОЛЬ-УКРАЇНА», «РОЯЛ-ХАУЗ», «БУДХАУЗ-ГРУП», «ВІВАТ-ІНВЕСТ».

Андрій Разумовський розповів, що участь в таких заходах це неймовірно цінний досвід.

«Дуже важливо, що участь в ній беруть лише перші особи провідних будівельних компаній та компаній, які виготовляють матеріали для будівництва. Це означає можливість напряму спілкуватися з лідерами ринку, переймати їхній досвід та домовлятися про співпрацю, яка вигідна не лише нам, а й нашим клієнтам», - сказав він.